Espresso – Din lokala tidning
Glad fysisk sommar

Kul med kultur

Utan kultur hade livet varit tämligen beige. Hade vi tagit bort allt så hade vi levt ensamma i en svartvit värld. Det bästa med kultur är ju att inget är rätt eller fel. Vi har möjlighet att säga vad vi tycker, men det ligger inte i var och ens rätt att döma rätt eller fel. Att acceptera är en del i kulturen som skapar gemensamhet. Kanske det är kulturens största uppgift, att överlevnaden sitter i acceptans. Något som härstammar från livets begynnelse då överlevnaden låg i att tillhöra en flock och en grotta.

Dagens kultur är inte bara Torsjö Live, Wizex återkomst eller Time to rock. Kultur är även stick-gerillan som sätter mössor på stenar, dekorerade el-skåp och allt det engagemang som leder till utställningar, konserter, teatrar och våra kommuners ambitioner att smycka vår omgivning. Kanske det största och viktigaste ändå är alla de tusentals personer i våra kommuner som engagerar sig i att göra allas våra liv – mer färgglatt och inspirerande. Ni gör alla en extremt viktig insats. Här och nu hyllar vi er alla. Ingen nämnd – ingen glömd.

Vi som gör denna tidning älskar kultur i alla dess former. Framför allt engagemang det genererar. Vårt bidrag är att göra en kulturtidning. På ett eller annat sätt så är allt innehåll i denna tidning ”kultur”. Det är en av anledningarna till att vi lägger ner allt vi har att ge – för att göra så mycket nytta vi kan erbjuda. Sen har ni alla rätt att tycka hur väl vi lyckas med uppgiften. Men vårt engagemang är äkta och uppsåtet gott. Hoppas ni håller med?

Johnny@espressomedia.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x