Espresso – Din lokala tidning

Kvalitet viktigast hos Sister Petras

Med bakgrund inom sjukvården vill Petra Andersson och hennes företag Sister Petras erbjuda sina kunder säkra och effektiva behandlingar inom skönhetsvård. Från och med november i år satsar Petra på företaget fullt ut. 

Petra Andersson driver idag salongen Sister Petras i Hässleholm, tillsammans med sin dotter Rebecca. Båda utvecklar både verksamheten och sitt erbjudande för att kunna ge sina kunder bästa möjliga kvalitet.

– Kvalitet är det viktigaste av allt, förklarar Petra. Det händer att vi nekar önskade behandlingar som vi anser medför för stora risker eller får ett ”överdrivet” resultat. Tyvärr händer det också då att kunden går till någon annan som utför behandlingen.

Började med beröm

Allt började för drygt 15 år sen då en läkare berömde hennes stickteknik. Det resulterade i en diskussion om fillers och restylane som är ämnen man injicerar i kroppen för att släta ut huden. Dessa bryts successivt ner i kroppen och varar ca 6–7 månader. Petras intresse väcktes och hon gick kort därefter Restylanes egna utbildning och startade samtidigt salongen Sister Petras.

På heltid

Från och med november kommer Petra sluta sitt arbete i Norge och enbart arbeta på salongen i Hässleholm där man idag kan få fillers, typ A, tandblekning, fettfrysning, ultra v plasma, PRP och inom kort också hälsokontroller såsom blodtryck, blodsocker, HB samt EKG. Petra uppmanar alla att, för sin egen säkerhet, gå till utövare som har utbildning och erfarenhet.

– Vi är noga med att göra en anamnes på nya kunder samt informera om risker även om dessa är väldigt små när behandlingen är rätt utförd, förklarar Petra. Jag vill också poängtera att rodnader, lätt svullnad och blåmärken är vanligt och går över efter några dagar. Huvudvärk kan uppstå efter en botulinumtoxininjektion och är i sammanhanget ofarligt.

Petra Andersson är legitimerad sjuksköterska sedan 1997 och har arbetat mest med akutsjukvård och med hjärtpati-enter. Hon har arbetat både i Sverige och Norge där hon finns fram till november.

Därefter träffas Petra Andersson på heltid hos Sister Petras som har mottagningar i både Hässleholm och i Sölvesborg.

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x