Espresso – Din lokala tidning
skärmavbild 2024 02 26 kl. 10.24.28

Langes vårexplosion

ANNONS. Under våren är det inte bara blommorna som vaknar till liv, utan även nya partnerskap. Langes har alltid något på gång, och mars månad är inget undantag. Onsdag 13 mars bjuder de in till After-Work med Joel Persson, ett av många nya ansikten.

Joel Persson från Osby är ett av de senaste tillskotten i Langes kändisarsenal, och Jennie Lange är i full gång med att aktivera och visa upp sin nya ambassadör. Ursprungligen från Osby, och nu den kanske viktigaste spelaren i Växjö Lakers, blir nästa event i sann ishockeyanda. Något hon är övertygad om att deras kunder inte bara kommer att uppskatta, utan också tillåta sig inspireras av, för att nå sina egna mål och drömmar.

– Vi är så taggade att ha Joel på plats hos oss. Det kommer att bli fantastiskt att få ta del av hans resa; hur han som en hockeyintresserad påg från Osby blivit Sveriges bästa landslagsback i Swedish Hockey League, SHL, säger Jennie.

Planeringen av After-work med Joel är i full fart, och förutom han själv som ska föreläsa, kommer även Växjö Lakers att infinna sig på Langes. Gäster kommer att kunna utmana Joel i bordshockey, mingla i butiken och mumsa på “hockeymålet” som tillagas av Fanny Andersson Werngren från Sveriges Mästerkock samt köpa biljetter inför slutspelet. Det kommer att finnas speciella “Joel-fynd” i butiken, Jennie verkar ha tänkt på allt.

– Detaljerna är inte helt spikade än, så det bästa är att följa våra sociala mediekanaler. Men eftersom biljetterna redan är släppta, och butiken endast är öppen för eventet, är mitt tips att man säkrar sin plats så snart som möjligt. Onsdag 13 mars mellan klockan 16–20 lovar jag en fantastisk kväll med Joel och Fanny i spetsen, samt många härliga aktiviteter, ler Jennie.

skärmavbild 2024 02 26 kl. 10.28.55

Finns det mer i kikaren?

Med GANT-opening i backspegeln är det dags att lyfta fram Bror Pehrssons Möbler i Alvesta, ytterligare en ny samarbetspartner till Langes, från bakom kulisserna. Företaget som står för majoriteten av möbler och inredningsdetaljer på Langes nya herravdelning.

– Det kommer att bli så roligt att åka till Alvesta med mina modeller och fotografera plaggen i deras showroom. Det är viktigt att visa dem i rätt miljö, oavsett om det är mjukisbyxor i soffan med en skål popcorn eller om du lagar mat i köket. Bror Pehrsson klär hemmet. Vi klär dem som bor i hemmet, säger Jennie skämtsamt.

Det är inte bara fotografering på annan ort som späckar agendan i mars. I sann Langes-anda, är även kreativa tävlingar på social media, after-works, inspirationskvällar, trendspaning och modepromenader, en del av Langes ambitiösa vårplanering.

Men våren tar inte slut där. Inför den internationella kvinnodagen 8 mars, mellan klockan 10–18, arrangerar de eventet Qvinna där det kommer att finnas mängder med  prova-på-aktiviteter, en stylinghörna med en makeup- och hårstylist dagen till ära.

– Qvinna är ett gratisevent då kvinnan, mode, skönhet och hälsa står i fokus. Jag är så glad över att vi har lyckats få ihop det så bra som vi har. Något jag ser fram emot lite extra är att bjuda på tuttbakelser, skrattar Jennie när hon föreställer sig gästernas miner.

Under våren drar massor av privatbokade event igång på Langes. Allt från frukostshopping och bubbeleftermiddag till personlig styling … och varför inte Efterhäng med Jennie?

Text: Heléne Katzman

langelogga
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x