Espresso – Din lokala tidning
Näringsliv

Länsförsäkringar etablerar sig i Osby

lf kontorteam

Även om alla delar ännu inte är på plats, så finns Länsförsäkringars personal redan i Osby. Frågor och önskemål kring bank, företagsrådgivning, försäkring och placeringar kan därmed bokas redan nu. När det gäller fastighetsförmedling så är det något som tillkommer senare.

Vid Osby Näringslivs lunchmöte så var Länsförsäkringar representerade och informerade om sin etablering och vilka möjligheter det innebär för både privatpersoner och företag.

­– Ja alla små och stora företag i Osby kommun är ju till stor del också privatpersoner, med allt vad det innebär, menar Henrica Lorentzon, etableringsansvarig för kontoret. Mer om etableringen och mötet kan ni läsa i kommande nummer av Espresso.

Kontaktpersoner LF från vänster Pontus Isaksson, Åsa Eddisson, Henrica Lorentzson, Lina Joelsson, Niklas Larsson och Cecilia Möllborn.

Relaterade inlägg

Stora investeringar i Stora hotellet

Johnny Billinger

IA tar över Iris och driver den snart 100-åriga blomsterbutiken vidare

Johnny Billinger

The Treehouse – en krögares drömställe bland trädtopparna

Johnny Billinger
0 0 votes
Betygsätt artikeln!
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy