Espresso – Din lokala tidning
henrica lorentzson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling öppnar i Osby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har öppnat i Osby. Den 2 april slog Henrica Lorentzson upp dörrarna för den nya bobutiken på Västra Järnvägsgatan. Tack vare regionens gynnsamma läge, tror hon på ökat intresse för att bo i Osby.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är en av de snabbast växande mäklarkedjorna i Sverige. I nuläget har företaget 187 bobutiker runtom i landet, varav 21 i Skåne. Att köparna får mycket bostad för pengarna och samtidigt närhet till både naturområden och storstäder har ökat intresset för att bo i Osby. Med etableringen av den nya bobutiken är målsättningen att komma ännu närmare kunderna. – Ökade möjligheter till distansarbete har gjort att många storstadsbor sökt sig till Osby för att få ökad livskvalitet och mer bostad för pengarna. Med stort engagemang ser jag fram emot att hjälpa mina kunder att göra trygga bostadsaffärer i och omkring Osby, säger Henrica Lorentzson, franchisetagare och fastighetsmäklare i Osby.

Henrica Lorentzon har bott och arbetat med privatekonomisk rådgivning i Osby under mer än 20 år.

– Med den nya bobutiken kan vi erbjuda kunderna en helhetslösning under ett och samma tak. En trygg lösning för den som vill byta bostad – nära och lokalt, säger Henrica Lorentzson.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x