Espresso – Din lokala tidning
q4a0039

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling öppnar i Osby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har öppnat i Osby. Den 2 april slog Henrica Lorentzson upp dörrarna för den nya bobutiken på Västra Järnvägsgatan. Tack vare regionens gynnsamma läge, tror hon på ökat intresse för att bo i Osby.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är en av de snabbast växande mäklarkedjorna i Sverige. I nuläget har företaget 187 bobutiker runtom i landet, varav 21 i Skåne. Att köparna får mycket bostad för pengarna och samtidigt närhet till både naturområden och storstäder har ökat intresset för att bo i Osby. Med etableringen av den nya bobutiken är målsättningen att komma ännu närmare kunderna.

– Ökade möjligheter till distansarbete har gjort att många storstadsbor sökt sig till Osby för att få ökad livskvalitet och mer bostad för pengarna. Med stort engagemang ser jag fram emot att hjälpa mina kunder att göra trygga bostadsaffärer i och omkring Osby, säger Henrica Lorentzson, franchisetagare och fastighetsmäklare i Osby.

Henrica Lorentzon har bott och arbetat med privatekonomisk rådgivning i Osby under mer än 20 år. Den 2 april öppnade hon ett nytt mäklarkontor i LF Göinge-Kristianstads lokaler på Västra Järnvägsgatan 27D.

– Med den nya bobutiken kan vi erbjuda kunderna en helhetslösning under ett och samma tak. En trygg lösning för den som vill byta bostad – nära och lokalt, säger Henrica Lorentzson.

– Nu har vi hela vårt breda utbud av tjänster på plats i Osby, med både bank och försäkring för privat- och företagskunder, tillsammans med fastighetsförmedling vilket är mycket positivt. Med utvidgningen stärker vi vår närvaro i Osby och Östra Göinge kommun och fortsätter vår satsning på att bli än mer lokala och relevanta i vår del av Skåne, säger Frida Vennum, affärsområdeschef privat på LF Göinge-Kristianstad.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrica Lorentzon, franchisetagare och fastighetsmäklare i Osby
Tel: 070-146 01 14
E-post: henrica.lorentzson@lansfast.se

Frida Vennum, affärsområdeschef privat, LF Göinge-Kristianstad
Tel: 0708-67 01 51
E-post: frida.vennum@lansforsakringar.se


Om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling:
Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings vision är ”Trygga bostadsaffärer genom livet”. Vi vill bidra till en rättvis och hållbar bostadsmarknad där fler kan byta bostad efter behov. De senaste tio åren har vi växt snabbast av alla landets fastighetsmäklare och är nu näst störst i branschen. Med nära 200 bobutiker och 1 000 hängivna medarbetare runt om i Sverige finns vi alltid nära våra kunder. Under 2023 förmedlade våra fastighetsmäklare cirka 22 700 objekt till ett försäljningsvärde av 58,6 miljarder kronor. Vi tycker att den lokala närvaron är viktig och tror att det är en av anledningarna till vi att sju av de senaste tio åren utsetts till mäklaren med Sveriges mest nöjda kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex.

Om Länsförsäkringar:

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna en helhet av bank- och försäkringstjänster. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x