Espresso – Din lokala tidning
Lasse och Jessica håller i galan

Lasse och Jessica håller i galan

I vanlig ordning så är det Lars Magnusson och Jessica Persson som håller koll på programmet under företagsgalan i Balders Hage. Inte för första eller andra gången, utan det har blivit lite av en tradition.
– Ja vi har varit med där många år, bekräftar Lasse. Antingen var och en för sig eller tillsammans. Vi har hållit i hela galan som konferencierer och underhållit själva. Vi har i vissa fall bara hjälpt till att ta dit komiker som underhållit, men för det mesta så har vi varit konferencierer och tagit dit någon artist som exempelvis Anna Blomberg, Thomas Petersson, Anders ”Ankan” Johansson m.fl.

Hemma i Älmhult
Även om Lars bosatt sig i Osby så är Älmhult mer hemma.
– Jag har ju bott i Älmhult i runt 30–40 år, så för mig är det nog mer hemma än Osby, säger Lars.
– Förutom Älmhultsrevyn så har vi ju kört Sommarkvällsunderhållning i Silverdalen under många år så för mig har Älmhult blivit ett andra hem, svarar Jessica.

Håller hög nivå
Båda har skapat sig stor rutin som konferencier genom att de hållit i Företagargalor lite runtom i södra Sverige, de senaste åren.
– Ja därmed kan vi ju jämföra lite också, säger Lasse. Älmhults företagsgala håller mycket hög nivå överlag. Då inkluderar jag allt från plats till mat och genomförande. I år har vi dessutom en av Sveriges bästa underhållare, John Houdi, på plats vilket garanterar en höjdarkväll.
Under årets gala kommer Lasse och Jessica att fokusera på konferencierskapet och prisutdelningarna men de kan nog inte låta bli att underhålla lite också mellan varven.

Kommer mera
I januari har det varit stort fokus på Osbyrevyn som genom förra årets framgångar medfört ökade förväntningar. Intresset och recensionerna för årets upplaga visar att det troligen hamnar fler priser hemma hos Lasse och Jessica.
– Vi planerar att komma tillbaka till Älmhult och Silverdalen i någon form till sommaren, avslöjar Jessica. Vi körde ju en ”Sommarstandup i Silverdalen” i somras som slog väldigt väl ut, så vi hoppas på något även i år. Men nu laddar vi för Älmhults Företagsgala.

Text: johnny@alltomalmhult.se
Bild: privat

]]>

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy