Espresso – Din lokala tidning
Image default

Lax med Bladspenat och Pasta

Lax med Bladspenat och Pasta

Johnny Billinger Lax med Bladspenat och Pasta Lax med Bladspenat och Pasta Skriv ut
Portioner: 4 Förberedelsetid:
Nutrition facts: calories fat

INGREDIENSER

4 portionsbitar laxfilé

4 portioner penne pasta

1 gul lök

1 msk olja

Salt och peppar

65 g bladspenat

2 dl lätt crème fraiche paprika chili

1 dl mjölk

300 g wookgrönsaker

SÅ HÄR GÖR DU

Tina fisken om den är fryst. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.

Skala skiva och bryn löken i olja tillsammans med laxbitarna i en stekpanna, krydda med salt och peppar.

Sänk värmen och lägg ner spenaten i pannan runt fisken

Rör samman crème fraiche och mjölk, häll det i pannan och sjud ca 8 minuter under lock eller tills laxens innertemperatur är 56 gader. Wooka grönsakerna enligt anvisningen på förpackningen.

Blanda pastan med grönsakerna.

Servera laxen med pastan.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x