![](https://espressomedia.se/wp-content/uploads/2022/12/Depositphotos_12038392_xl-2015-150x150.jpg)
INGREDIENSER
4 portionsbitar laxfilé
4 portioner penne pasta
1 gul lök
1 msk olja
Salt och peppar
65 g bladspenat
2 dl lätt crème fraiche paprika chili
1 dl mjölk
300 g wookgrönsaker
SÅ HÄR GÖR DU
Tina fisken om den är fryst. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
Skala skiva och bryn löken i olja tillsammans med laxbitarna i en stekpanna, krydda med salt och peppar.
Sänk värmen och lägg ner spenaten i pannan runt fisken
Rör samman crème fraiche och mjölk, häll det i pannan och sjud ca 8 minuter under lock eller tills laxens innertemperatur är 56 gader. Wooka grönsakerna enligt anvisningen på förpackningen.
Blanda pastan med grönsakerna.
Servera laxen med pastan.