Espresso – Din lokala tidning
116661 102847

Lekolar söker dig som Pedagog

Är du en driven och positiv person som är duktig på att se till helheten men som samtidigt gillar att jobba med detaljerna, då kan detta vara rätt jobb för dig.

Vårt fokus är att hjälpa barn och pedagoger att utvecklas varje dag och det är vi stolta över. I denna tjänst kommer du att koppla ihop Lekolars sortiment till de pedagogiska målen och läroplanerna samt att stötta vår kommunikationsavdelning i arbetet med att kommunicera det pedagogiska djupet och kopplingen mellan produkt/lösning till målen i läroplanen i våra fyra säljländer, Sverige, Norge, Danmark och Finland. Pedagogerna och barnen/eleverna är i fokus hela tiden.

Du är en person som ser det goda samarbetet i teamet som en framgångsfaktor och att arbeta tillsammans är en av dina absoluta styrkor. Du gillar struktur och ser lätt hur du får ordning och logik i saker och ting.

Att kunna arbeta noggrant och systematiskt och ta egna initiativ för att hitta lösningar ser vi som viktiga egenskaper.

Som person är du serviceinriktad, självständig, noggrann och prestigelös. Du bidrar till en god arbetsmiljö genom att ha en positiv inställning till ditt arbete och dina arbetskamrater.

Du har lätt för att se möjligheter i stället för hinder och att jobba i en föränderlig organisation är något som triggar dig.

Du har mer än 3 års erfarenhet av arbete inom förskola/skola. Du har pedagogisk utbildning på högskolenivå. Du har goda kunskaper Officepaketet och goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i svenska.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant arbete i en snabb och föränderlig miljö med positiva och engagerade kolleger. Anställningen: Tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Osby.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Affärsområdeschef Cecilia Hallberg 073–656 98 97, eller Kategorichef/

Pedagogisk Chef Sara Gustafsson 070–621 98 52.

Vi hanterar ansökningar löpande, sista ansökningsdag är 14/4. Skicka dina ansökningshandlingar, CV och personligt brev, till: job@lekolar.com med rubriken: Pedagog till BA Learn, Create and Play.

Fakta om Lekolar

Lekolar vill väcka lusten att lära genom att utveckla lärande miljöer för barn och ungdomar. Vi vill tänka annorlunda och vi har ambitionen att få varje unge att blomma. Vi erbjuder mer än 20 000 produkter där var och en är noga utvald för att leva upp till de pedagogiska och praktiska krav som våra kunder ställer. Vi har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland och hos oss jobbar ca 300 dedikerade och värdefulla medarbetare. Vill du bli en av oss?

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x