Espresso – Din lokala tidning
skärmavbild 2022 09 28 kl. 11.50.39

Lill Lindfors musik speglas och spelas på Hässleholms Kulturhus

I Malmö Vokalensembles lekfulla och varierade program Lill – musiken, kvinnan, artisten speglas Lill Lindfors musik i ord och ton. I den röda salongen på Hässleholms Kulturhus så får du ett axplock av Lills musik i körarrangemang av Mats Larsson, och instrumentala och solistiska inslag som flätas ihop med anekdoter från Lill Lindfors långa karriär.

Dirigent är Britt Nessler, och kören backas upp av egna musiker: Christer Lindén, kontrabas, Sara Lindvall-Brundin, flöjt och Mats Larsson, piano.
Konsertens presentatör Maria Brännström tar ett steg fram från sin plats i kören och leder publiken genom ett program med några av de sånger som har blivit ett med Lill Lindfors.
Publiken får också möjlighet att lufta lungorna tillsammans med kören i ett par av örhängena.

Det är Malmö Vokalensemble som hyllar Lill Lindfors i Hässleholm den 15 oktober. Biljettförsäljningen är i full gång till föreställningen som varar drygt en timme. Biljetterna köper du via Nortic. (Klicka och boka)

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x