Espresso – Din lokala tidning
Evenemang

Lill Lindfors musik speglas och spelas på Hässleholms Kulturhus

skärmavbild 2022 09 28 kl. 11.50.39

I Malmö Vokalensembles lekfulla och varierade program Lill – musiken, kvinnan, artisten speglas Lill Lindfors musik i ord och ton. I den röda salongen på Hässleholms Kulturhus så får du ett axplock av Lills musik i körarrangemang av Mats Larsson, och instrumentala och solistiska inslag som flätas ihop med anekdoter från Lill Lindfors långa karriär.

Dirigent är Britt Nessler, och kören backas upp av egna musiker: Christer Lindén, kontrabas, Sara Lindvall-Brundin, flöjt och Mats Larsson, piano.
Konsertens presentatör Maria Brännström tar ett steg fram från sin plats i kören och leder publiken genom ett program med några av de sånger som har blivit ett med Lill Lindfors.
Publiken får också möjlighet att lufta lungorna tillsammans med kören i ett par av örhängena.

Det är Malmö Vokalensemble som hyllar Lill Lindfors i Hässleholm den 15 oktober. Biljettförsäljningen är i full gång till föreställningen som varar drygt en timme. Biljetterna köper du via Nortic. (Klicka och boka)

Relaterade inlägg

Unik mix i Ignaberga Kyrka

Johnny Billinger

Vad händer i april?

Johnny Billinger

Festival i Äskeberga och nystart för Stickspåret

Johnny Billinger

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy