Espresso – Din lokala tidning

Lilla parken med de stora artisterna

Nu följer Granada upp förra årets allsångssuccé med en ny härlig kväll musikkväll. Denna gång är det en av landet mest framgångsrika låtskrivare, Lasse Holm, som håller i taktpinnen.
– Ja förra året kom 600 personer. Vi räknar med att intresset blir högre i år, berättar Göte Johansson. Arrangemanget är ett samarbete med Sparbanken Skåne.

Hoppas på utomhusväder
Allsången ska hållas utomhus. Så planeringen utgår från att använda utomhusscenen och förse hela backen med stolar.
– Ja vi håller tummarna för det, säger Göte. Vi reser också tält för att kunna erbjuda både mat och dryck av olika slag. Vi har också förberett med extra belysning såvida vi inte kan få till en storbildsskärm med text.
Om vädret ställer till det så kommer arrangemanget att flytta in i danslokalen.

Lokala musikanter
Utöver Lasse Holm, som inte behöver någon närmare presentation, så kommer scenen att bemannas av ett flertal kända lokala musiker.
– Ja så är det, plus att vi har en riktigt bra kör som hjälper publiken att hålla i sången under kvällen.
Vill man sitta lite mer bekvämt så kan det vara idé att ta med en egen brassestol eller liknande, tipsar Göte.

Uppsving för Granada
Granada har ett uppsving i verksamheten. Förra året var tufft, men det har svängt.
– Ja det går upp och ner, förklarar Göte. Svårt att förutse så vi får hela tiden jobba med att skapa evenemang som vi vet, eller tror, är intressanta. Bland annat så kommer The Cadillac band hit i oktober. Ett stjärnspäckat gäng där numera Tommy Karlsson från Wizex ingår. Karlstads duon Da Buzz äntrar scenen den 26 oktober. De har med sig ett gäng med välkända världshits till Granada.
– Vi kör sen igång danspremiären den 28 september och söndagsdansen den 6 oktober, berättar Göte. Hösten avslutas med Robert Wells julshower 6–7 dec. Final blir det på juldagen med Schlagerdisco.

Fotnot: Mer fakta om allsången finner ni i annonsen i detta nummer.

Text och foto: johnny@espressomedia.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy