Espresso – Din lokala tidning

Lions växer

Lions i Osby växer med fyra nya medlemmar. Osbyklubben har nu 34 medlemmar som i olika aktiviteter delar med sig av sin fritid och på så sätt samlar in pengar som sedan delas ut till olika föreningar och event. 100 % av alla insamlade medel går till ändamålet. Organisation och administration betalas helt av medlemsavgifter.

Lions i Osby är en mycket aktiv klubb som erbjuder en fantastisk vänskap och social gemenskap mellan medlemmarna. Många har knutit kontakt via Lions och blivit vänner för livet. Närmast på programmet för klubben står insamling av prylar (start 4 maj) till den stora loppmarknaden som sker 31 augusti.
– Kul att vi får in fyra nya medlemmar vid ett och samma tillfälle. Det är nog första gången vi får så många vid ett intag – i vart fall i modern tid, säger Joakim Danielsson, President i Osbyklubben.

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy