Espresso – Din lokala tidning

Lions växer

Lions i Osby växer med fyra nya medlemmar. Osbyklubben har nu 34 medlemmar som i olika aktiviteter delar med sig av sin fritid och på så sätt samlar in pengar som sedan delas ut till olika föreningar och event. 100 % av alla insamlade medel går till ändamålet. Organisation och administration betalas helt av medlemsavgifter.

Lions i Osby är en mycket aktiv klubb som erbjuder en fantastisk vänskap och social gemenskap mellan medlemmarna. Många har knutit kontakt via Lions och blivit vänner för livet. Närmast på programmet för klubben står insamling av prylar (start 4 maj) till den stora loppmarknaden som sker 31 augusti.
– Kul att vi får in fyra nya medlemmar vid ett och samma tillfälle. Det är nog första gången vi får så många vid ett intag – i vart fall i modern tid, säger Joakim Danielsson, President i Osbyklubben.

Annons
banner cx 60

Relaterade inlägg

Espressos lokala gratistidningar

admin

Miljömedveten motion med HHF

Johnny Billinger

Felix i Iran

Ingela Lindström

Laserdome samlar poäng på Galleria Boulevard

Johnny Billinger

Jenny Syrén fann sitt stora intresse i livet

Ingela Lindström

Från hushållstjänster till ledsagning och omsorg

Ingela Lindström

Sparbanken Göinge – Lokala kontor och nöjda kunder

Ingela Lindström

Veterinär Per Josefsson – djurens advokat

Ingela Lindström

Don´t get bitter- get better

Johnny Billinger

Good Morning UF – underlättar för morgontrötta

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy