Espresso – Din lokala tidning
branschguide

Lokala företag väljer Espresso branschguide

Många lokala företagare inom hantverk och service, har olika behov i sin marknadsföring. Deras största och viktigaste utmaning är att alltid vara närvarande och tillgänglig. Ett sätt att ständigt påminna nya och gamla kunder om sina tjänster är genom Espresso branschguide.
Når alla

Via branschguiden så finns man med i samtliga utgivningar och når därmed ca 40 000 hushåll och företagare varje gång. Det ger en förnämlig kontinuitet och frekvens. Behovet av hjälp dyker oftast upp utan planering, så det är viktigt att ständigt finnas närvarande.

Vi är dock olika och följer olika kanaler. Så den bästa närvaro är kombinera kanaler. Därför är branschguiden en tjänst som även publiceras på Espresso medias hemsida. Där finns sökfunktioner för att hitta rätt bransch, hjälp och företag. Via hemsidan så får alla medverkande även en koppling till sina egna kanaler. En extern länk från en välbesökt sida, är sånt som premieras av Google. Externa länkar ger fler visning av den egna sidan.

Perfekt kombination ger bäst närvaro

Branschguiden lever även vidare i sociala kanaler. Espresso gör ständigt reklam för samtliga medverkande genom att marknadsföra branschguiden i allmänhet och de medverkande i synnerhet. Så branschguiden är ett val som når alla dem som på olika sätt behöver hjälp, arbete, service via heltäckande tidning, via digitala kanaler som hemsidor och sociala medier.

Kontakta oss om du har frågor eller vill vara en del av branschguiden. Under august så har Espressos tidningsformat blivit större. Något som även påverkat branschguiden. Samtliga annonser har därmed blivit en halv gång större.

skarmavbild 2023 08 14 kl. 15.47.56
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x