Espresso – Din lokala tidning

Löpträna med OK Gynge

Vill du hitta nya löprundor? Tycker du träningen blir roligare med sällskap? Vill du lära känna nya människor? Då kan du hänga med OK Gynge ut på en löptur någon gång.

Snacke-tempo
De som springer är ett gäng i blandade åldrar, allt från 11 år till 70+ som ses för att springa en sväng och vill gärna ha sällskap av fler.
– Vi springer i samlad trupp och ser till så det finns ett lagom långt alternativ för alla, berättar Linnéa Gustafsson från föreningen.
– Oftast blir det en runda på grusvägar och stigar i naturen som vi får njuta av. Vi försöker hålla lagom ”snacke-tempo” så vi hinner med att lösa världsproblemen under tiden och så man inte missar några kantareller.

Väl omhändertagen
Om du är sugen på att följa med så är det bara att dyka upp. Du blir väl omhändertagen.
– Vi välkomnar alla åldrar. Bra om de yngre har god trafikvana ifall de av någon orsak vill gena och springa en bit själva. Ta med dig duschgrejer och en frukt att äta om du vill hänga en stund i bastun efteråt.

Fakta om OK Gynges löpträning
När: onsdag 18.00 & söndag 9.30
Var: Gyngestugan i Marklunda
Mer info på facebook eller gynge.nu
Kontakt: Linnea 0706792781

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy