Espresso – Din lokala tidning
lotta engberg

Lotta Engberg tillbaka i Hässleholm

JULKONSERT. När Lotta Engberg och Elisabeth Andreasen ger sig ut på julturné så gör de att efterlängtat stopp i Hässleholm. Det var Lotta själv som ville komma tillbaka till sin andra hemstad.

– Ja, efter tre år med underbara Casinogänget så har jag vandrat gata upp och gata ner i Hässleholm. Oftast med min nya kompis Lotta Alfredsson, som jag gärna umgås med. Jag ville dessutom att vi skulle få sjunga i Röda salongen, så det blir härligt att få komma tillbaka.

STÄMNING OCH STÄMSÅNG

Turnén bjuder på totalt 20 konserter varav 17 är i kyrkor, då Lotta och Bettan åker runt i både Sverige och Norge.

– Det här formatet är ingen show, berättar Lotta. Tillsammans med våra fantastiska musikanter bjuder vi på oss själva med julstämning i fokus. Vi är båda i 65 års-åldern och älskar att sjunga tillsammans. Jag hoppas träffa på alla gamla bekanta och en del nya när vi kommer till Hässleholm.

STOR EFTERFRÅGAN

Intresset för Lotta och Bettan har dessutom visat sig vara stort. Flera konserter på turnén är redan fullbokade. Dubbla föreställningar har därför planerats in. Den 9 december är det då dags för Kulturhusets röda salong i Hässleholm.

– Ja det blir en höjdpunkt i turnén. Det ska bli roligt att även få visa Bettan runt i stan.

TEXT: JOHNNY@ESPRESSOMEDIA.SE

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x