Espresso – Din lokala tidning
fotograf jenny thornberg onskagalan2024 303

Magnus Nilsson från Osby driver årets Önska-butik

Marschallerna brinner i snön utanför Vintervikens läckra lokaler och ger ett varmt intryck trots att termometern visar -15 grader. Varje gång dörren öppnas uppenbarar sig välklädda personer i långklänning eller stilig kostym med förväntningar om en fantastisk kväll i trevligt sällskap. En av de välklädda personerna är Magnus Nilsson som ännu inte vet att de kommer ta hem ett av kvällens pris. 

Varje år arrangerar Önska-kedjan en galafest där handlare, leverantörer och stipendiater bjuds in till en kväll att umgås. Den 15 januari 2024 slogs dörrarna upp för Önskas 19:de galafest med cirka 110 gäster. Mingelnivån var hög, och det tog en liten stund för ordförande Kicki Kopsch att få allas uppmärksamhet för att kunna bjuda upp deltagarna till serveringslokalen.

Blommor och pokal

Enligt tradition delas även en hel del priser ut denna kväll. En av priserna är ett designpris, tre andra tilldelas leverantörer och säljare som gjort ett utmärkt arbete under året, och sist men absolut inte minst ska även Årets Önskabutik koras. Priset tilldelas den butik som har haft störst procentuell ökning under det gångna året. Under middagen har det tisslats och tasslats om vem som skulle kunna vinna i år och snart är det ett faktum – det är Önska Väla utanför Helsingborg som tar hem priset! Magnus Nilsson från Osby driver butiken och fick kliva upp på scen och ta emot blommor, diplom, och självklart den vandrande pokalen som tidigare vinnare också haft i sin ägo.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x