Espresso – Din lokala tidning
malin berghagen

Malin Berghagen reser runt i Skåne Nordost

Under några dagar från 8 september kommer Malin Berghagen att resa runt i våra kommuner i Skåne nordost. Malin är en av våra största influencer idag och kommer att dokumentera sina upplevelser i sina sociala medier. Hon börjar sin resa med glamping hos Breanäs hotell.

För att fler ska få veta vilken fantastisk plats Nordöstra Skåne är bjuder Skåne Nordost in influencers som får uppleva en del av allt fint som vår del av landet har att erbjuda. Helgen den 8-11 september kommer influencern Malin Berghagen att besöka Nordöstra Skåne. Besöket är en del av mediesamarbetet mellan kommunerna i Skåne Nordost som verkar för att stärka Nordöstra Skåne som besöksmål.

“När vi arbetar med influencers förbereder vi ett program med upplevelser att ta del av i vårt område. Vi ser styrkan i att andra berättar om vad vår destination har att erbjuda”, säger Ulrika Fasth som arbetar med mediesamarbeten för Skåne Nordost.

Skåne Nordost är en samarbetskommitté bestående av sex kommuner belägna i Nordöstra Skåne: Bromölla, Hässleholm, Hörby, Kristianstad, Osby och Östra Göinge.

Kika gärna in på Malins Instagram den 8-11 september för att följa hennes besök.

Länk till Malins instagramkonto https://www.instagram.com/mberghagen/

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x