Espresso – Din lokala tidning
llons i tyringe

Män i gula jackor pyntade Tyringe

FÖRENINGSLIV. Snart är det påsk och som vanligt kommer gubbarna i de gula jackorna från Lions Tyringe att pynta hela samhället. Butiker, företag och vanliga fastigheter har möjlighet att för 150 riksdaler beställa ett påskträd som Lions levererar utan kostnad. All behållning går till att köpa tält till de jordbävningsdrabbade i Turkiet och Syrien.

HJÄLP LIONS HJÄLPA

Nu hoppas Lions Club att tyringeborna ställer upp och beställer våra påskträd så vi kan handla in många tält. Även torget i byn kommer att smyckas med ett stort påskträd som förskolebarnen får pynta med sina egengjorda teckningar och som tack erbjudes en uppskattad glass.

Detta är bara en aktivitet av många som Lions Club Tyringe engagerar sig i och med det gensvar som tyringeborna ger oss ställer de 28 lionsmedlemmarna gärna upp på detta. Lionsmottot är ”hjälp Lions hjälpa”

PETER BERGMAN

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x