Espresso – Din lokala tidning
Image default

Matjessill med äppelsalsa

matjessill,äppelsalsa

Matjessill med äppelsalsa

Johnny Billinger Matjessill med äppelsalsa Matjessill med äppelsalsa Skriv ut
Portioner: 4
Nutrition facts: calories fat

INGREDIENSER

2 burkar matjesfiléer a 200 g

1 stort  grönt äpple

2 msk pressad citron

2 msk hackad gräslök

1 msk riven pepparrot

SÅ HÄR GÖR DU

Häll av lagen och skär sillen i sneda bitar. Lägg bitarna på ett fat.

Kärna ur och finhacka äpplet. Häll över citronsaften. Blanda äpplet med gräslök och pepparrot.

Fördela salsan över sillen.

Servera med gräddfil.

 

Recept i samarbete med husmanskostens vänner.
Bild kan i vissa fall vara mer inspiration än spegla slutresultatet
Testa receptet, kommentera och bifoga gärna bild som vi kan visa.

ÖVRIGT

Äpplet ger matjessillen en frisk och god smakbrytning.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x