Espresso – Din lokala tidning
Krönika och Ledare

Min önskelista

Min önskelista
Så här ett par veckor innan jul är det väl hög tid att komponera årets önskelista? Jag har funderat ett tag och har nu äntligen min klar. Det jag önskar mest av allt är att få möjlighet att ge så mycket det går. Leenden, snälla tankar och komplimanger. Kärlek och omtanke om dem som betyder mest i livet.

Jag vill ännu en gång skänka en slant till cancerhjälpen genom Felix Fernebring (Wheels against cancer). Vi har följt hans cykelresa med Indien som mål. Ett beslut han tog när hans mamma drabbades av sjukdomen. Efter sju månader var han i Oman för att ta sig med båt till Indien. Men nu avbryter han resan då hans mamma nu behöver hans stöd.

Jag och mina kollegor kommer nästa år att ge mer utrymme och stöd till föreningslivet. Vi vill motverka trenden där barn i allt större grad väljer inaktivitet framför rörelse.

I vanlig ordning vill jag handla julklappar i lokala affärer, för de pengarna får vi alla nytta av. Den sista punkten på min önskelista, vill jag ge till våra annonsörer i denna tidning. Från och med vår tidning i januari, så kan era annonser nå 100 000 nyfikna och köpglada kunder istället för ”bara” 50000. Dubbelt så bra alltså. Det kommer med all sannolikhet att få stor betydelse för er alla.

Jag säger som Tony Robbins: The secret of living is giving.

Ps. Vill ni också ge en slant till Cancerhjälpen? Klicka på charitystorm, så hittar ni Felix. Där kan ni ge valfritt belopp. Visst är det härligt med jul?

Johnny Billinger

Relaterade inlägg

Hoppsan – det blev visst en valp

Ingela Lindström

Skrammel i fickan

Ingela Lindström

Lokalt och närproducerat

admin

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

X