Espresso – Din lokala tidning
skärmavbild 2023 12 12 kl. 09.12.46

Miss Li kommer till Torsjö Live

På tisdagen släpptes en ny bokning till sommarens Torsjö Live. Miss Li kommer att spela på festivalen fredagen den 28 juni.

Så här skriver Torsjö live på sin hemsida:
Under det senaste decenniet har Miss Li tagit en välförtjänt plats som en av Sveriges mest folkkära artister med hitlåtar som “Lev nu dö sen”, “Komplicerad och “X”, över 500 miljoner Spotify-spelningar globalt och utsålda turnéer runt om i Sverige. Det är med kraft, lekfullhet och intensiv scennärvaro som hon fångar sin publik och berör både på djupet och i stunden. 

2006, samma år som singeln och hennes stora genombrott Oh Boy gavs ut släppte hon debutalbumet Late Night Heartbroken Blues. Sedan dess har hon gett ut nio album, gjort två succéartade omgångar i Så mycket bättre och tillsammans med sin producent, tillika partner Sonny Gustafsson, skrivit musik till flera svenska och internationella artister. 2020 fick hon hederstiteln ”Årets Hållbara artist” och 2021 belönades hon med två Grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och blev tillskriven titeln “Sveriges mest streamade kvinnliga artist”.

Miss Li utnämndes till Årets kvinnliga artist 2022 på Rockbjörnen. Hon är ständigt aktuell på den svenska popscenen och det råder inga tvivel om att Miss Li för tillfället är en av Sveriges mest folkkära artister. 

Vi är oerhört glada över att nu kunna presentera att Miss Li kommer till Torsjö fredagen den 28:e juni. En spelning du inte vill missa!

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x