Espresso – Din lokala tidning
peter gerhardsson

Möte med Peter Gerhardsson

Espresso Media har ett stort fokus för allt som är lokalt. Framför allt föreningslivet som betyder så mycket för oss alla. Vittsjö GIK är ett väldigt bra exempel där nästan ett helt samhälle engagerar sig på olika sätt.

Ett unikt lag

Vittsjö GIK allsvenska damlag ger också hela kommunen en fantastisk reklam. Både genom resultat men kanske främst för det sätt föreningen driver sin verksamhet. Det är unikt både i Sverige och därmed i hela Europa.

Vi är föreningsmänniskor

Espresso Media finns med i flera föreningar på olika sätt.

­– Ja vi är alla engagerade föreningsmänniskor i företaget, berättar Johnny Billinger VD på Espresso reklambyrå. Vi hjälper till på de sätt vi kan. Det gäller inte bara idrott. Vi är otroligt stolta över att få vara mediapartner åt Vittsjö GIK. Det innebär att vi ständigt bidrar och hjälper till på olika sätt. Hela gänget från lag, tränare och styrelse har via samarbetet, kommit att betyda mycket för oss.

En stolt parner

Det är andra året som Espresso Media är utvald Mediapartner till Vittsjö GIK damlag.

– Vår uppgift är att förmedla allt det som inte har med själva matcherna att göra, menar Johnny. Vi berättar om spelare, laget och verksamheten. Vi kan på så sätt få fler att engagera sig – gärna som publik. Det är sånt som vi är bra på. Sen blir man självklart stolt när vår stora skylt zoomas in i TV-sända matcher.

Nyligen hade föreningen, sponsornätverket och Espresso möte med Peter Gerhardsson i Vittsjö. Peter är mycket imponerad över den verksamhet som bedrivs på plats. Långsiktighet med att involvera och engagera lokalt är vägvinnande. Sen har Vittsjö GIK lyckats med att skapa en stämning som gör att tjejerna stannar. Trots skillnader i förmåner och ekonomi. Den sammanhållning som finns i Vittsjö betyder mer.

viasat
Viasat på plats med bland annat Susanne Sjögren som reporter.

Träffa oss

En av höjdpunkterna under säsongen, är lokalderbyt mot KDFF. Det blir alltid intensiva matcher och stor publik. En upplevelse som vi verkligen kan rekommendera. Denna gång är vi inte ”bara” mediapartner – vi är även matchsponsor. Så oss möter ni vid entrén och på olika sätt genom hela matchen. Vi ses i Vittsjö.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x