Espresso – Din lokala tidning

Musikquiz roade vid PRO Knislinges sammankomst

Det tidigare uppskjutna årsmötet hos PRO Knislinge hölls den 14 mars i samband med det senaste medlemsmötet. Föreningen fick som resultat av mötet bl.a. en ny ordförande, Torsten Olsson.
Förra verksamhetsåret

Verksamhetsåret 2018 sammanfattades som händelserikt. Det innehöll allt från medlemsmöten, fester, studiecirklar, bussutfärder, kulturresor till daglig motion såsom gymnastik, bowling, boule, stavgång, promenader, golf (både lång-och minigolf) och det för året nystartade skyttet.

Annons
banner cx 60
Annons
banner cx 60

Falska telefonsamtal
Precis som övriga PRO-föreningar i Östra Göinge finns det för närvarande problem med att bedragare ringer upp i PRO:s namn och påstår sig sälja tandvårdsförsäkring och vill att man lämnar ut sitt kontonummer. Lämna aldrig ut ditt kontonummer till någon lyder som vanligt uppmaningen!

Underhållning och musikquiz
Inget möte utan avslutande trevligheter. Underhållningen stor BG & JB för och de höll för dagen även ett musikquiz som var uppskattat. Som avslutning drogs vinsterna på dagens sålda lotterier. Vid kommande medlemsmöte blir det modevisning samt underhållning av Lars, Börje och Treklövern.

Relaterade inlägg

Espressos lokala gratistidningar

admin

Miljömedveten motion med HHF

Johnny Billinger

Felix i Iran

Ingela Lindström

Laserdome samlar poäng på Galleria Boulevard

Johnny Billinger

Jenny Syrén fann sitt stora intresse i livet

Ingela Lindström

Från hushållstjänster till ledsagning och omsorg

Ingela Lindström

Sparbanken Göinge – Lokala kontor och nöjda kunder

Ingela Lindström

Veterinär Per Josefsson – djurens advokat

Ingela Lindström

Don´t get bitter- get better

Johnny Billinger

Good Morning UF – underlättar för morgontrötta

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy