Espresso – Din lokala tidning

Musikquiz roade vid PRO Knislinges sammankomst

Det tidigare uppskjutna årsmötet hos PRO Knislinge hölls den 14 mars i samband med det senaste medlemsmötet. Föreningen fick som resultat av mötet bl.a. en ny ordförande, Torsten Olsson.
Förra verksamhetsåret

Verksamhetsåret 2018 sammanfattades som händelserikt. Det innehöll allt från medlemsmöten, fester, studiecirklar, bussutfärder, kulturresor till daglig motion såsom gymnastik, bowling, boule, stavgång, promenader, golf (både lång-och minigolf) och det för året nystartade skyttet.

Falska telefonsamtal
Precis som övriga PRO-föreningar i Östra Göinge finns det för närvarande problem med att bedragare ringer upp i PRO:s namn och påstår sig sälja tandvårdsförsäkring och vill att man lämnar ut sitt kontonummer. Lämna aldrig ut ditt kontonummer till någon lyder som vanligt uppmaningen!

Underhållning och musikquiz
Inget möte utan avslutande trevligheter. Underhållningen stor BG & JB för och de höll för dagen även ett musikquiz som var uppskattat. Som avslutning drogs vinsterna på dagens sålda lotterier. Vid kommande medlemsmöte blir det modevisning samt underhållning av Lars, Börje och Treklövern.

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy