Espresso – Din lokala tidning
img 5636 1024x683

Nerräkningen har börjat – nu laddar alla för Osby Outlet

Den 27 april så är det dags igen. Osby Outlet har en lång historia och inleddes i början på millenniet då några industrier slog sig samman och gemensamt vill frigöra utrymmen för att göra plats för nytt. Därmed bestämde man sig för att ha en utförsäljning av andrahandssortering, utgånget, skadat, returer, överblivet etc. Intresset visade sig vara enormt och begreppet Osby Outlet skapades.

Trångt och trevligt när Osby Outlet öppnar den 27 april

skarmavbild 2024 03 24 kl. 15.34.51

Grunden till utförsäljningen var fönster, dörrar, leksaker, trädgårdsmöbler, glas mm. Genom åren så har det tillkommit nya områden samtidigt som andra försvunnit. Men intresset har bestått.

Under senare år så har även handeln hakat på. Idag är går Osby Shopping ut gemensamt och erbjuder röda priset, vilket även får hela centrum att leva upp. Det blir en positiv trängsel både vid infarterna där köer med bil och släp, köar förväntansfullt. Hit kommer köpsugna från halva Småland ner till södra Skåne. Trångt blir det även i centrum då stora delar av handeln flyttar ut på trottoaren, om vädret tillåter.

Industrin, handeln och föreningar laddar för Osby Outlet 2024

Föreningarna är inte sena att hänga på. Denna dag är enormt viktig även för de föreningar som mobiliserar sina medlemmar till korvgrillning – på flera platser. Så just nu laddar 11 företag inför den 27 april. Logistik som parkeringar, köer, betalningsmöjligheter etc, ska förberedas in i minsta detalj. Handlarna planerar för rea, priser och öppettider. Föreningarna avdelar sina resurser och väljer plats för sina aktiviteter. Även ute i stugorna så ökar förväntningarna och planeringen för ett besök i Osby.

Idag är det Osby Näringsliv och Osby Shopping som håller i trådarna. Håll koll i nästa Espresso, då har vi laddat med allt ni behöver veta inför ert besök.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x