Espresso – Din lokala tidning

Nu öppnar Lise-Lotte upp verksamhet på hemmaplan

Lise-Lotte Johansson arbetar som utbildare, verksamhetsutvecklare och certifierad coach i det egna företaget Lise-Lotte Lärprocesser AB. Nu breddas företagets verksamhet tack vare tillgången till egna lokaler i byn Vigenstorp mellan Osby och Älmhult. Hit kan både privatpersoner och arbetsgrupper komma för att fylla på med energi och ny kunskap samt ägna sig åt utveckling, reflektion och återhämtning.

Lise-Lotte Johansson kommer ursprungligen från Nybro och har tack vare studier och arbete bott på många platser både i Sverige och utomlands. Med sin bakgrund som skolledare, en magisterexamen i pedagogik, lång erfarenhet av olika kommunala chefstjänster och några år på Högskolan Kristianstad har hon med tiden allt mer kommit att specialisera sig på skolutvecklingsfrågor. Under den resan har det blivit allt tydligare för Lise-Lotte hur viktigt det är med de mjukare, mänskliga faktorerna.

För att kunna prestera bra på arbetet behöver du må bra, trivas bra och fungera bra i den grupp du tillhör

Lise-Lotte har under mer än 20 år lett gruppträning på Friskis&Svettis och de senaste åren har det främst handlat om coreträning och yoga.

Hälsa & Balans på hemmaplan

Med egna lokaler öppnas nu nya möjligheter. På övervåningen i det röda huset i Vigenstorp finns en yogastudio med plats för 10 personer. Det finns ett rum för individuell coaching och ett annat för teamcoaching. I den varma och välkomnande loungen finns plats för informella samtal i samband med hälsosamma måltider.

Företag och organisationer kan hyra hela huset för olika former av möten där hälsosamma och lärande inslag kan läggas till.

Följande kommer att erbjudas under vårterminen 2018:

Yogakurs med corefokus

Kurs i mindfulness och självmedkänsla

Hälsa&Balans workshops på helger

Hälsa&Balans workshops för ledare

Om företaget

Lise-Lotte Lärprocesser arbetar främst med skräddarsydda uppdrag ute på olika arbetsplatser. Det handlar oftast om en kombination av kompetensutveckling och teamcoaching, dvs lärprocesser av olika slag. Uppdragen bygger på de behov, förutsättningar, syften och mål som finns på arbetsplatsen. Från januari 2018 erbjuds också olika former av hälsosamma lärande aktiviteter i egna lokaler.

Lise-lottes erbjudande

Skolutveckling – olika former av kompetensutveckling, stöd och handledning

Individuell ledar/teamcoachning

Hälsosamma arbetsplatser. Stöd på organisations-, grupp- och individnivå

Hälsa&Balans. Kurser i yoga, mindfulness och självmedkänsla

Om Lise-Lotte

Namn: Lise-Lotte Johansson

Ålder: 53

Bor: Vigenstorp i norra Osby

Familj: Maken Ulf och barnen Gabrielle 19 år och Erik 17 år

Intressen: Hälsofrågor, resor och friluftsliv

Aktuell: Erbjuder olika former av kurser och hälsosamma möten i Vigenstorp

Vill du veta mer?

Lise-Lotte Lärprocesser AB

072-307 16 75

info@larprocesser.se

www.larprocesser.se

[gallery ids="9557"]]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x