Espresso – Din lokala tidning

Nu öppnar vi en Sommarsalong i Osby

Leaderprojektet ”Besöka Osby” håller Sommarsalong med utställningar av Osby Industrimuseum, besöksnäringen, konstnärer, hantverkare samt försäljning av hantverk.

Projektet, som drivs av Lekoseum, ska utreda förutsättningarna för att skapa ett centrum för olika verksamheter såsom kultur, konst, hantverk, Osbys historia och besöksnäringen. Med Lekoseum som navet och närheten till tågstationen skapar vi ett intressant besöksmål för turister från Sverige och inte minst från utlandet.

Projektdeltagarna har arbetat under ett år med att diskutera innehåll och ritningar. Nu går vi från snack till verkstad och öppnar Sommarsalong. Ett tjugotal utställare fyller Brios gamla butikslokal i sommar och ger ett litet smakprov på allt det spännande, som ska rymmas i detta nya kreativa centrum. Här kan besökarna också titta på ritningarna över tillbyggnaden av Lekoseum och källarplanet i Briohuset.

Sommarsalong håller öppet fred 10 – 17, lör och sön 10 – 16 mellan 29 juni och 1 september Briogatan 1, in på gården.

Missa inte Sommarsalong!
Vi ser fram emot att få träffa er!

Text: Cecilia Billing /Projektledare ”Besöka Osby”
Foto: Anita B Svensson

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy