Espresso – Din lokala tidning

Nu satsar vi på superlokala sidor

Vi håller just nu på att möblera om lite i denna tidning. Vi ska bli bättre och tydligare. Du som läsare ska lättare hitta det du söker. Våra annonsörer ska få fler anledningar till att välja oss. Vi skiljer nu på lokalt och superlokalt. Våra lokala sidor är annonser och artiklar som kan vara av intresse för alla våra utgivningsområden. Våra superlokala sidor syns enbart i en tidning. För dig som läsare så koncentrerar vi det som berör dig mest på ett antal sidor. För våra annonsörer så sänker vi priset rejält för er som enbart vill eller behöver synas i en kommun

Vi har genom åren fått flera önskemål åt detta hållet. Vi har också gjort egna undersökningar där läsare och annonsörer fått ge förslag på förbättringar. Detta har vi nu paketerat och hoppas att ni alla uppskattar det. En annan orsak till att vi nu gör denna uppdelning, är att vi lanserar en ny edition i Olofström. Så inom kort har vi fyra tidningar med motsvarande uppdelning.

Vi kommer inte att nagga på vår grundidé. Att enbart skriva om positiva saker. Vi kommer också att fortsätta fokusera på föreningsliv, kultur, kommun, skola och lokal handel. Alltså allt det som är viktigt för oss som bor här. Vi kommer att fortsätta dela ut tidningen till samtliga hushåll och till samtliga företag. För viktiga saker måste få bästa möjliga spridning.

Alla ni företag som undrar lite över priserna på våra superlokala sidor – ni hittar dem på vår hemsida. Ni är också välkomna att ringa oss så förklarar vi mer. Alla övriga annonser hamnar snart i fyra tidningar och når över 60 000 personer och drygt 6000 företag. De priserna ökar något.

Slutligen så vill vi sträcka ut en gigantisk arm till alla föreningar. Ni vet väl om att ni får berätta om er förening i denna tidning – helt gratis? Kanske ni allmänt vill berätta om er verksamhet, lyfta fram någon ledare eller medlem eller en kul/bra insats? Välkomna till oss. Den enda motprestationen är att ni hjälper oss med material. Så passa på. Alla behöver få reda på vilken insats ni gör för samhället. Våra kontaktuppgifter finns på hemsidan. 

Stort supertack till alla superläsare och

superannonsörer. 

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x