Espresso – Din lokala tidning

Nu tar vi emot fler patienter

Tillgänglighet, antalet anställda och patientkapacitet. Det är mycket som pekar uppåt sedan tandläkare Mikael Ädel i Olofström bytte lokaler.

Även om grunden till tandläkarmottagningen har en historia på 60 år så är det i år som mycket har förändrats. I maj flyttade Mikael Ädel med sin personal från andra våningen i huset mittemot, till nya fräscha lokaler längs Östra Storgatan.

– Ja det var kanske inte så långt, men för oss och våra patienter har det inneburit många fördelar, berättar Mikael.

Tillgängligt för alla

Den nya mottagningen ligger på markplan utan nivåskillnader, vilket underlättar för alla dem som inte har så lätt att ta sig fram till fots.

– Ja det känns ju riktigt bra att till fullo kunna uppfylla de krav som ställs på en tandläkarmottagning när det gäller tillgänglighet för alla.

Rymligt och fräscht

Utöver att tillgängligheten har förbättrats i de nya lokalerna så har mottagningen nu fått större möjligheter genom fler rum och utrymmen.

– Det har också inneburit att vi blivit fler, förklarar Mikael. Vi har bland annat en ny tandläkare, Alexandra Karlsson och en ny tand-hygienist Liz Lundh och kan därmed ta emot fler patienter. Båda kommer -närmast från en tjänst hos Folktandvården.

Kirurgi och implantat

Mottagningen erbjuder fullservice från tandhygienister till kirurgi och tand-implantat.

– Vi tar hand om allt här på plats, förklarar Mikael.

– Jag har arbetat med implantatkirurgi sen 13 år tillbaka. För våra patienter innebär det att vi kan ta hand om dem hela vägen, istället för att de blir remitterade till andra mottagningar. Vi kan även laga befintliga proteser då ett mindre laboratorium finns i de nya lokalerna.

Behöver du hjälp?

Mottagningen kan nu erbjuda fler patienter behandling.

– Utökad personal och rymliga lokaler innebär att vi nu slipper tacka nej till dem som vill ha vår hjälp, berättar Mikael.

Text och foto: johnny@espressoreklam.se

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x