Espresso – Din lokala tidning
eva thors rudvall rszxgd portrait

Ny bok av Eva Thors Rudvall

Livet, kärleken och döden – och om sorgen som är kärlekens avigsida. Alla drabbas vi ju förr eller senare av sorg, alla kånkar vi runt på den. Sorg definierar, på gott och ont, våra liv. Men vi pratar inte om det. Det kanske vi borde göra, menar Eva.? 

– Själaringning är en sorgebok och tröstebok som bygger på de urklipp och citat som min mamma lämnade efter sig, och boksläppet var på rastplats Anilla utanför Broby. Det är min morfars mor som har gett namn åt den platsen – och nu också åt mitt egna förlag: Anilla förlag. 

Evas böcker finns både i bokhandeln och via bokhandlare på nätet.

Detta är Eva Thors Rudvall

Eva Thors Rudvall har arbetat som sfi-lärare i tre decennier och debuterade som författare på Vilja förlag 2015. Sedan dess har hon gett ut ett 20-tal böcker, alla rikt illustrerade. Böckerna är skrivna på lättläst svenska.

Utan läslust stannar Sverige!

– Vuxna som av olika orsaker befinner sig alldeles i början av sin läsutveckling behöver mycket stöd och uppmuntran, menar Eva. Mina författarframträdanden i skolor och på bibliotek syftar därför till att presentera böcker som är möjliga för alla att ta till sig, till och med för dem som ännu knappt har knäckt läskoden.

Foto: John Stenberg

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x