Espresso – Din lokala tidning

Ny kostym och ny ägare för Shell i Osby

Shellmacken i Osby fick en ny ägare i början av december. Det är Helena Gullberg som blivit ny kundlöftesvärd och köpman på macken i samband med att Shellkoncernen ersätter 7 elevens butiker och lancerar det egna Välkommen in.

Helena  bor i Visseltofta och är en välkänd profil i Osby. Dels genom föreningslivet, och sitt bowlingspel. Hon har också tidigare drivit en affär i Osby och har erfarenheter från både restaurang- och nattklubbsvärlden.

– Jag har också arbetat med programmering och på mitt senaste arbete var jag ekonomiansvarig, berättar hon.

Den breda erfarenheten kom väl till pass när chansen att ta över Shell dök upp och Helena som drivs av utmaningar tog den.

– Jag har ingen erfarenhet av just detta sedan tidigare och tyckte det var dags för mig att starta upp med något nytt. Det är verkligen mycket att sätta sig in i men det är så roligt!

Stöd av familjen

Familjen som består av maken, en son och en dotter stöttar Helena fullt ut.

– Ja, de tycker det är jätteroligt att jag har Shell och att de stöttar mig på olika sätt är en anledning till att jag vågade anta utmaningen.

Shell har sagt upp avtalet med 7 eleven och byter till det egna butikskonceptet Välkommen in på de stationer som haft en 7 elevenbutik, ett byte som ska vara klart i slutet av mars 2019. De som arbetar med Välkommen in-butikerna kallas kundlöftesvärdar.

– Titeln betyder just precis det den säger – att vi är till för kunderna och att vi hjälper dem på bästa sätt. Service är A och O och vårt utbud förbättras och utökas ständigt, berättar Helena. Ny kostym och ny affärsman kommer att innebära en del nyheter för Shell i Osby men vad det är kommer osbyborna bli varse först framöver. Dock kommer några saker att bestå.

– Ja, korven och browniesen stannar givetvis kvar, avslutar Helena och hälsar: Välkommen in!

Vi på Espressos redaktion passar på att önska Helena lycka till med Shell i Osby!

]]>

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x