Espresso – Din lokala tidning

Ny tidning i Hässleholm

Från och med i höst så får Hässleholm ett månadsmagasin producerat av Espresso reklambyrå. 

Magasinet MITT HÄSSLEHOLM delas ut till samtliga hushåll i Hässleholms kommun, med fokus på kultur, nöjen, lokal handel, näringsliv och evenemang. En annonsör som vill synas både i våra befintliga tidningar och i den nya Mitt Hässleholm, når därmed över 100 000 personer med sitt budskap. 

Hässleholm har idag ingen tidning med fokus på att knyta ihop invånare med lokala möjligheter i syfte att utveckla kommunen och öka trivseln. Vi vill erbjuda en sådan tidning till både  läsare och annonsörer, och  samtidigt stimulera flöden med kommunerna norr och öster om Hässleholm.
I tidningen kommer vi att erbjuda gratis utrymme för arrangörer som vill medverka i en evenemangskalender som i korthet presenterar vad som händer i Hässleholm och övriga orter i kommunen månad för månad. För arrangerande föreningar som vill ha utförligare information om sina arrangemang erbjuder vi även förmånliga priser på annonser.

Är du intresserad av att annonsera, medverka i vår evenemangskalender eller tipsa oss om uppslag till intressanta reportage? Kontakta oss gärna!
/Johnny Billinger, Ansvarig utgivarejohnny@espressoreklam.se

AnnonsMaria Wadenstierna maria@espressomedia.se
Redaktion Erik Johannesson erik@espressomedia.se
Evenemangevenemang@mitthassleholm.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy