Espresso – Din lokala tidning
Lokalt

Ny tidning i Hässleholm

Från och med i höst så får Hässleholm ett månadsmagasin producerat av Espresso reklambyrå. 

Magasinet MITT HÄSSLEHOLM delas ut till samtliga hushåll i Hässleholms kommun, med fokus på kultur, nöjen, lokal handel, näringsliv och evenemang. En annonsör som vill synas både i våra befintliga tidningar och i den nya Mitt Hässleholm, når därmed över 100 000 personer med sitt budskap. 

Hässleholm har idag ingen tidning med fokus på att knyta ihop invånare med lokala möjligheter i syfte att utveckla kommunen och öka trivseln. Vi vill erbjuda en sådan tidning till både  läsare och annonsörer, och  samtidigt stimulera flöden med kommunerna norr och öster om Hässleholm.
I tidningen kommer vi att erbjuda gratis utrymme för arrangörer som vill medverka i en evenemangskalender som i korthet presenterar vad som händer i Hässleholm och övriga orter i kommunen månad för månad. För arrangerande föreningar som vill ha utförligare information om sina arrangemang erbjuder vi även förmånliga priser på annonser.

Är du intresserad av att annonsera, medverka i vår evenemangskalender eller tipsa oss om uppslag till intressanta reportage? Kontakta oss gärna!
/Johnny Billinger, Ansvarig utgivarejohnny@espressoreklam.se

AnnonsMaria Wadenstierna maria@espressomedia.se
Redaktion Erik Johannesson erik@espressomedia.se
Evenemangevenemang@mitthassleholm.se

Relaterade inlägg

Stämningsfullt med stearin

Johnny Billinger

Plats för Amatörkonst

Johnny Billinger

LJUSET I TUNNELN – Ny belysning ska skapa trygghet och stämning

Johnny Billinger

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy