Espresso – Din lokala tidning
skarmavbild 2023 09 21 kl. 14.13.59

Nya Espresso månadstidning på väg ut till ALLA hushåll

Nu är vårt septembernummer tryckt och på väg ut till 40 000 hushåll i Hässleholm, Östra Göinge och Osby kommun. 48 sidor totalt i varje del, en för varje kommun. Mycket av innehållet ligger med i samtliga för den här tidningen bryr sig inte om kommungränser. Vi delar på allt annat så varför inte dela på allt det positiva som händer i våra tre kommuner? För det är precis det som gör denna tidning unik. Vi hänger inte ut någon. Vi undviker olyckor och gängproblem – för det får vi ändå i alla andra kanaler. Vårt fokus är det vi blir glad över. Det vill vill inspireras av. Det vi gillar och bryr oss mest om i livet. Skola, föreningar, kultur, evenemang, kommuninformation, nöjen och intressanta engagemang. Det är för lite av den varan i media. Så det uppdraget har vi tagit oss an.

I ingen annan media får du 18 sidor helt unika från Hässleholm? Motsvarande andel får du från Osby och Östra Göinge. Vi vet att en bra bit över 80% läser och tar del av vår tidning. Det är också unikt. Tidningen lever och används betydligt längre än till morgonkaffet. Vi vet att de flesta läser och använder den till nästa tidning kommer – i en hel månad. Det är säkert alla våra lokala annonserande företag glada för. Den uppmärksamhet de får av dig som läsare blir helt avgörande för affärerna. Vilket i sin tur ökar skatteintäkter till våra kommuner som därmed har råd att öka på vår välfärd. Fler lärare, fler personal i äldreomsorg och en trevligare kommun att leva i. Så allt hänger ihop.

Hoppas ni gillar vårt engagemang. Det är en ynnest att få åka runt i våra kommuner och uppleva allt det positiva som sker. Att känna glädjen över allt det engagemang som läggs ner på alla nivåer. Allt det som annars har väldigt svårt att ta plats på löpsedlar och rubriker. Den bollen har vi tagit. Det som finansierat detta är alla ni fantastiska lokala företagare som både har ett lokalt engagemang och en förhoppning om gensvar.

Så håll utkik i den brevlåda. Det som landar i just din låda, har goda avsikter – och ett stort lokalt engagemang.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x