Espresso – Din lokala tidning
nya hem pa t4 omradet

Nya hem på T4 området i Hässleholm

Nyligen nyinvigde möbelhandlaren Björn Paulsson sin butik, och i K-fastigheters lägenheter pågår inflyttningen för fullt.

– Det är kul att fler satsar, och vi ser fram emot att möta nya och gamla kunder under Svenska Hems paraply, säger Björn Paulson.

Med nytt butikskoncept och massor av nya grannar ser Björn Paulson fram emot att se både området och verksamheten växa under ett nytt år.

– Nu är det jul i butiken, och under Black Week finns det chansen att göra många fina fynd ur vårt sortiment. Svenska Hem är ett framgångsrikt koncept med 60 års möbelhistoria i Sverige, och vi är glada över att vara en del av kedjan. Precis som innan kommer man att mötas av kunskap och ett genuint intresse för design och inredning, såväl när det gäller tidlös design som rådande trender, säger Björn Paulson.

EN HELT NY STADSDEL

Från K-Fastigheters sida är kommunikationschef Johan Hammarqvist stolt och glad över att ha kunnat vara med och utveckla en helt ny stadsdel i Hässleholm.

– På T4-området har K-Fastigheter varit involverat i att tillföra nästan 400 nya hem. Mestadels hyresrätter men också bostadsrätter och några villor, utöver kommersiella lokaler. Sista etappen är under byggnation med låghus (radhus) i Magasinet 1 där uthyrningen pågår för inflyttning i maj 2024, berättar han.

– Området blir väldigt fint med ett nytt torg och där man som boende har nära till naturen men också till centrum med dess service och pendlingsmöjligheter. Jag hoppas att människor som kanske inte vet om hur området förändrats till ett bostadsområde blir nyfikna och tar sig dit för att titta. Vem vet, kanske det är där man hittar sitt nästa hem!

TEXT&FOTO: THOMAS@ESPRESSOMEDIA.SE

buzz
Bilcentrum var på plats med buzz
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x