Espresso – Din lokala tidning
johan och ia från hesslecity

Nytt år med nya möjligheter

Hoppas att ni fick en bra ledighet i jul och har kunnat koppla av ordentligt. Kunnat ladda med energi som är så behövligt efter en hektisk period.Själva har vi verkligen tagit vara på ledigheten och vilat upp oss ordentligt, så man kan säga att energin är på topp när vi nu har ett helt orört år framför oss.

Känslan i kroppen är lite samma varje år i januari. Ett helt nytt år där vi bara ser möjligheter och positiva tecken på vad vi har framför oss. Tänk att man kan vara med och påverka så mycket, både själv och tillsammans med andra, för att nå resultatet och målen man satt. Sen lever vi fortfarande i en märklig värld – men på något sätt måste vi kunna blicka framåt och hålla hoppet uppe.Januari är också något av summeringarnas tid. HessleCity är också igång och summerar 2021. Ett väldigt konstigt år återigen. Den känslan vi tar med oss är att vi hann med ganska mycket när det gäller event på stan när väl restriktionerna släppte i månadsskiftet september/oktober. Om inte annat gick det väldigt snabbt när väl allt skulle hända på en gång.

Känslan som vi har fått till oss är att många av verksamheterna har kunnat hämta hem det eventuella tapp man gjort på omsättningen under första delen av 2021. Det är en positiv nyhet, som är så glädjande och visar hur oerhört viktigt det är att vi stöttar våra lokala verksamheter – de hjältar som finns i varje verksamhet som ger dig det är lilla extra i service och bemötande som du inte kan köpa på nätet.Nu blickar vi framåt – förhoppningsvis mot ett händelserikt 2022.

Vi ses i Hässleholm! / Johan & Ia

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x