Espresso – Din lokala tidning
Johnny Billinger

Nytt år och möjligheter

Tycker du som jag, att detta är vår plats i världen? Här finns allt det som berör och betyder mest. Visst finns det saker som kan bli bättre och visst finns det områden där vi alla har en egen övertygelse. Men totalt sett så är ju detta den plats vi älskar mest.

Detta magasin är en spegling av detta. Du hittar inte ett ont ord i denna tidning. Det får du läsa i andra tidningar. Här har vi fokuserat på allt det vi värnar om. Föreningar, kulturen, kommunen, skolor, evenemang och lokalt näringsliv. Alltså allt det som är viktigt för oss. Allt sådant som normalt sett får för lite plats.

Det är nu 15 år sen vårt första nummer kom ut. Då var det till alla i Osby kommun. Sen gjorde vi samma sak i Östra Göinge och Älmhult. Från och med den 22 januari, då vårt nästa magasin kommer ut, så blir det en förändring. Då hälsar vi alla Hässleholmare välkomna till oss. Det betyder att alla våra lokala företagare som annonserar i denna tidning får möjlighet att nå ut till 100 000 läsare och massor av nya kunder.

En annan förändring är att vi ökar antalet unika sidor för respektive kommun och ger då mer utrymme till det som betyder mest för oss. Men ni kommer också att få läsa och inspireras över vad som händer i de andra kommunerna.

Vårt första nummer i ”nya kläder” kommer till 100.000 läsare den 22 januari. Men först vill vi önska er alla ett helt underbart julfirande, ett gott nytt år och en fantastisk start på 2020.

Johnny Billinger

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x