Espresso – Din lokala tidning
skarmavbild 2023 04 27 kl. 11.51.00

Nytt badrum? Kim och Henke hjälper dig hela vägen.

Henrik och Kim träffades som anställda hos samma arbetsgivare. Nu har de drivit VVS-Montören i Osby AB i fem år, och hittat både kundkrets och nisch.
– Vi är en liten firma med kunden i fokus, som alltid strävar efter att ge bästa service och ha nöjda kunder. Behöver du hjälp med ett större projekt som badrumsrenovering så sköter vi kontakten med alla hantverkare som behövs.

Att renovera ett badrum är ett byggprojekt som ofta innefattar både VVS:are, snickare, platt- eller mattläggare, elektriker och målare. Ska man som beställare själv hålla ordning på allt så är det ofta svårt att få helheten att klaffa.
– Vi jobbar mycket med bland annat badrumsprojekt i befintliga hus, och för att hålla både tidsplan och budget är det viktigt att allting går enligt planen, säger Henrik Ekberg. Anlitar man oss för ett projekt så tar vi hand om kontakten med alla olika hantverkare som behövs. Vi har flera goda samarbeten med andra lokala firmor.

OSBY MED OMNEJD

Sedan ett par månader finns VVS-Montören i nya lokaler på Södra Portgatan 31 i Osby. Kunderna finns främst på hemorten och i grannkommunerna Östra Göinge, Hässleholm och Älmhult, men det händer att det blir längre resor.
– Vi vill bygga långsiktiga relationer med de kunder vi arbetar med, och vid några tillfällen har vi hjälpt till med både villor i Beddingestrand och lägenheter i Lindvallen. Som liten firma är det alltid viktigt att hålla öppet för nya kunder – även om vi har fullt upp för det mesta! säger Kim.

KUNDEN I CENTRUM

Ett badrumsprojekt börjar alltid med ett hembesök, första besöket och arbetet med att ta fram en offert är kostnadsfritt.
– Alla har olika förutsättningar. Visst föredrar vi när man gör allt helt nytt, men vissa gånger handlar det om att få saker att fungera på ett säkert sätt. Vi har såklart branschregler att förhålla oss till, men det finns alltid olika lösningar, och vi strävar alltid efter att ge kunden ett vettigt pris. Att erbjuda god service och ha nöjda kunder är det vi byggt upp verksamheten kring. När vi är överens om vad som ska göras så kontaktar vi andra lokala entreprenörer för att lägga upp en tidsplan och skriva offert.

LEVERANSKLARA VÄRMESYSTEM

Med årets elpriser är det många som går och funderar på att uppdatera sitt värmesystem.
– Vi är CTC-partner och har leveransklara luft-vatten pumpar på lager. Det har varit tufft att få leverans länge, och det är fortfarande ganska långa väntetider. Den som säkert vill få jobbet gjort till nästa vinter bör tänka på att sätta igång innan sommaren är över, säger Henke.

vvs ny banor

TEXT&FOTO:

ERIK@ESPRESSMEDIA.SE

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x