Espresso – Din lokala tidning

OIKs Ordförande har ordet

Som ordförande i Osby IK får jag möjlighet att ge tillbaka till klubben som gett mig och min familj så mycket. Efter tre söner som lagt och lägger all sin tid i ishallen har jag fått en bra inblick i vilken glädje och sammanhållning det finns i ishallen. Närhelst man kommer hit ser jag barn och vuxna göra det som dom tycker är det roligaste man kan göra.

Oavsett med- eller motgång så finns det många med mig som jobbar för att OIK ska ha en positiv framtid. Jag är så tacksam för att jag får vara en del av detta och tacksam för alla vänner jag fått genom ishockeyn.

Efter att vi trillade ner i div. 3 förra säsongen tar vi nu nya tag för att ta oss tillbaka, samt gör en satsning för att växa. Vi tog oss till alltrean och hoppas att vi ska ta oss till kval. Väl i kvalet kan allt hända. Vi känner att vi har ett bra lag, spelet blir bättre och bättre och vi har fått ihop en bra mix. Våra senaste nyförvärv, tvillingarna Lomakin från Ryssland ser ut att bli en väldigt bra förstärkning. Vi vill tacka våra sponsorer för att detta blev möjligt.

Även på ungdomssidan ser det ljust ut. Vi växer för varje säsong. Inför kommande säsong siktar vi på att ställa ett eget J-18 lag på is. Vi vill utveckla samarbetet med Ekbackeskolans hockeyval. Vi har även som mål att kunna sätta igång flickhockey. För att kunna växa och uppnå våra mål behöver vi lösa ett stort problem, ishallen. OIK och OKK behöver en frisk ishall utan mögel, vi behöver en hall som är anpassad för våra respektive verksamheter. Vi vill ge våra ungdomar en framtid med den gemenskap och framtidstro jag är säker på kommer att forma även deras liv till något positivt.

Kom gärna ner och heja på våra hockeykrigare.

Vi ses i ishallen!
Ordförande Mikael Svensson

Foto: Peter Reimer

]]>

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy