Espresso – Din lokala tidning

OIK:s Sportlovscamp

OIK:s sportlovscamp är ett återkommande evenemang för ca 80 barn i åldrarna 8-13.

Denna gången hade vi barn från Tyringe, Glimåkra, Hässleholm och Osby. Johnny Mårtensson och Claes Dahlquist heter eldsjälarna som hållit i årets camp. Niklas Fredriksson, Marcus Ekberg, Markus Dahlquist, Rasmus Dalhquist har alla varit faddrar för lagen som varit uppdelade i B-, C-, och D-grupper.
Vladislav och Yuri Lomakin samt Shaun Hopkyns, Matthew Anders och André Smulter från A-laget höll i några ispass och fyspass. David Lind höll i fyspassen i brottarlokalen på Parkskolan.

Emelie Fredriksson berättar att hennes son Victor 8 år tycker att campen är rolig, att det är bra pass och kul att riktiga A-lagsspelare är med på passen. Han tycker att det är roligt att ha något att göra på sportlovet så han inte behöver vara på fritids. Som mamma tycker jag det är en fantastisk idé att anordna en camp för våra barn och jag ställer gärna upp så mycket jag kan för alla barns skull. Detta året har jag varit i köket för att laga frukost, lunch och mellis, avslutar Emelie.

]]>

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy