Espresso – Din lokala tidning

Olympia Supplements – nytt företag

I höstas skrev vi om Mohammed Aldahdooh, en 20-årig entreprenör som 1 oktober 2018 startade Cykelservice i Älmhult. Hur har det då gått för honom?

Jo, så här ligger det till!
Mohammeds intresse för entreprenörskap har gjort att han för några veckor sedan även startade Olympia Supplements. Detta företag säljer kosttillskott som hjälper till att maximera effekterna av din träning. Butiken ligger i samma lokal som Cykelservice och har samma öppettider.

Annons
flexbanner avdelare 190x250

Fantastisk start
Vidare berättar Mohammed om sin fantastiska start av Cykelservice. Han uppskattar att 6000 kunder redan har anlitat företaget efter endast 10 månader.
– De senaste 5-6 veckorna har vi servat överlyckliga turister som också har hittat till oss, säger han. Det har varit många tyskar och danskar men även andra nationaliteter så klart. Det är så många olika folkslag som turistar och bor i Älmhult nu för tiden.

Annons
flexbanner avdelare 190x250

Vi gör typ allt
Mohammed säger att oavsett om man använder sin cykel regelbundet eller bara lite grann så uppstår behovet av att få hjälp med att justera eller laga sin cykel.
– Har man fått punktering, kedjan har hoppat av eller behöver bromsen bytas, då finns vi.
Verkstaden ligger bredvid Bygg Max.
– Här säljer jag begagnade cyklar och reservdelar till cyklar. Vi kan också omlackera cyklar. Fokus ligger på att reparera och justera cyklar. Ingen cykel är den andra lik men det har ingen betydelse, säger Mohammed.
– Vi tar hand om standardcyklar, allroundcyklar, mountainbikes, racercyklar, elcyklar, junior- och barncyklar. Har du ont om plats i förrådet så kan du vinterförvara cykeln hos oss. Lämna in den på hösten och så hämtar du ut en ren och nyservad cykel till våren, avslutar Muhammed.

Text och foto: pia@espressomedia.se

Relaterade inlägg

Espressos lokala gratistidningar

admin

Miljömedveten motion med HHF

Johnny Billinger

Felix i Iran

Ingela Lindström

Laserdome samlar poäng på Galleria Boulevard

Johnny Billinger

Jenny Syrén fann sitt stora intresse i livet

Ingela Lindström

Från hushållstjänster till ledsagning och omsorg

Ingela Lindström

Sparbanken Göinge – Lokala kontor och nöjda kunder

Ingela Lindström

Veterinär Per Josefsson – djurens advokat

Ingela Lindström

Don´t get bitter- get better

Johnny Billinger

Good Morning UF – underlättar för morgontrötta

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy