Espresso – Din lokala tidning

Olympia Supplements – nytt företag

I höstas skrev vi om Mohammed Aldahdooh, en 20-årig entreprenör som 1 oktober 2018 startade Cykelservice i Älmhult. Hur har det då gått för honom?

Jo, så här ligger det till!
Mohammeds intresse för entreprenörskap har gjort att han för några veckor sedan även startade Olympia Supplements. Detta företag säljer kosttillskott som hjälper till att maximera effekterna av din träning. Butiken ligger i samma lokal som Cykelservice och har samma öppettider.

Fantastisk start
Vidare berättar Mohammed om sin fantastiska start av Cykelservice. Han uppskattar att 6000 kunder redan har anlitat företaget efter endast 10 månader.
– De senaste 5-6 veckorna har vi servat överlyckliga turister som också har hittat till oss, säger han. Det har varit många tyskar och danskar men även andra nationaliteter så klart. Det är så många olika folkslag som turistar och bor i Älmhult nu för tiden.

Vi gör typ allt
Mohammed säger att oavsett om man använder sin cykel regelbundet eller bara lite grann så uppstår behovet av att få hjälp med att justera eller laga sin cykel.
– Har man fått punktering, kedjan har hoppat av eller behöver bromsen bytas, då finns vi.
Verkstaden ligger bredvid Bygg Max.
– Här säljer jag begagnade cyklar och reservdelar till cyklar. Vi kan också omlackera cyklar. Fokus ligger på att reparera och justera cyklar. Ingen cykel är den andra lik men det har ingen betydelse, säger Mohammed.
– Vi tar hand om standardcyklar, allroundcyklar, mountainbikes, racercyklar, elcyklar, junior- och barncyklar. Har du ont om plats i förrådet så kan du vinterförvara cykeln hos oss. Lämna in den på hösten och så hämtar du ut en ren och nyservad cykel till våren, avslutar Muhammed.

Text och foto: pia@espressomedia.se

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy