Espresso – Din lokala tidning
glimåkrateam

Öppet hus hos Glimåkra församlingshem

Församlingshemmet i Glimåkra har länge varit trångbott som hindrat verksamheten att växa. Nu har en tillbyggnad på baksidan av fastigheten öppnat upp med nya lokaler för kyrkans fritidsverksamhet. Nytt är också kontor och mottagning för diakonissan.

Glädjen kunde man inte ta fel på. Både för personalen, föräldrar och barn som samlades och firade öppningen med lek o korv. Även Björne kom på ett uppskattat besök. Tydligen var snigel på rymmen så barnen fick hjälpas åt att leta.
Kyrkoherden Anna Evertsson var extra glad och höll ett inledande tal innan det var dags att klippa bandet.

glimåkrateam 2
Löser flera problem

Jonna Sand är den person som administrerar och sköter om en del av verksamheten.
– Vi har löst en hel del problem med utbyggnaden. Både med själva verksamheten men också med säkerheten, menar Jonna.
Även om mycket var tänkt för inomhus, så finns det idag en större balkong som ska användas som scen när vädret tillåter. Då blir även gräsmattan utanför en naturlig del i kommande arrangemang.

glimåkrateam 5
Ökat samarbete

Glimåkra-Hjärsås församling har en imponerande verksamhet som inkluderar samhällets alla invånare. Det görs i samarbete mellan de två orterna. Med nya lokaler så finns det dessutom större möjligheter till ett ökat samarbete.
Vill du veta mer om vad som händer kan du följa verksamheten i Espresso. Verksamheten finns även på deras hemsida och i sociala kanaler. Sök på Svenska kyrkan och Glimåkra-Hjärsås.

glimåkrateam 6

johnny@espressomedia.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x