Espresso – Din lokala tidning
Osby Bokhandel

Osby Bokhandel – brett sortiment och god service

NÄRINGSLIV. Osby Bokhandel drivs av Liselotte Olsson sedan 2018. Då var hon redan väl bekant med butiken eftersom hon tidigare arbetat hos förre ägaren under flera års tid. Under Liselottes tid som ägare och VD har hon satsat på att bredda utbudet och att erbjuda en god service till kunderna.

I Osby Bokhandel finns allt från böcker, spel och pussel, hobby- och kontorsmaterial, kort, presentartiklar… ja, till och med lite ramar och presentpapper.
– Jag tror helt enkelt det är viktigt att stå på många ben. Just nu har vi också en webshop under uppbyggnad för att få ytterligare ett skyltfönster, berättar Liselotte.
En första satsning för två år sedan var att ta hem spelprodukten Warhammer. För den oinvigde så handlar det om brädspel i krigsstrategi, där spelaren själv bygger och målar rekvisitan till spelet.
– Warhammer finns över hela världen och är väldigt populärt. Jag har ett bassortiment hemma och en stadig kundkrets som jag beställer hem nyheter till när de kommer ut, säger Liselotte som satsar mycket på den personliga servicen.

Bredd och service

Det är många som upptäckt det stora utbudet i bokhandeln under pandemin berättar Liselotte. Hon försöker hitta produkter av kvalitet. Nu har hon exempelvis tagit hem en italiensk akrylfärg som finns i 80 olika nyanser. Färgen har hög densitet och går att använda både som den är och blanda ut.
– Vi har slagits med näthandeln i många år nu så det är inget nytt som skrämmer. Vi satsar istället på att bli bättre på sortimentet och servicen genom att hjälpa till att hitta det folk vill ha, beställa hem till kunderna och bistå med paketinslagning, förklarar Liselotte.

Goda kundrelationer

Den årliga bokmässan är också något Liselotte tagit initiativet till. I år deltar ett femtontal författare från trakten och evenemanget är något som ligger henne varmt om hjärtat.
– Jag vill visa på vilket stort utbud av författare vi faktiskt har i trakten, säger Liselotte som trivs förträffligt med att driva bokhandel i Osby.
– Det är väldigt roligt att driva affär i Osby då vi får så bra respons från vår kundkrets i alla åldrar.

Text: jessica@espressomedia.se

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x