Espresso – Din lokala tidning
Lokalt

Osby Bowlingsällskap tillbaka i div 2

allt om osby logotyp

Efter bara ett år i division 3 är Osby BS tillbaka i div. 2 igen. Bowlingsällskapet vann överlägset sin grupp i sydöstra trean efter endast en förlust på 22 matcher.

Målet för föreningen, som funnits sedan 1975, blir nu att försöka stabilisera sig i tvåan. De senaste åren har klubben pendlat mellan tvåan och trean. Laget har haft lite otur med skador i truppen, dock inget som hindrade dem att överlägset vinna sin division 3- serie

– Trots några nya i laget förlorade de endast en match och jag vill särskilt nämna några ungdomar som spelat bra i A-laget; Axel Eddysson (16 år) och Filip Ståhl (21 år). Det finns även några ungdomar som spelat i F-laget som säkert kommer att kämpa för att ta en plats i A-Laget nästa säsong, berättar Maria Carlsson, kassör i föreningen.

Nästa säsong som börjar i juli har Bowlingsällskapet ett lag i div. 2 och ett i div. 3.

– Vi har nu ca 40 medlemmar i åldrarna 7 – 73 år men vill gärna ha fler. Varje onsdag är det träning för ungdomar mellan 17.30-19.00 (med utbildade tränare) och 19.00-21.00 för seniorer. Skulle du vilja testa så kom gärna ner till hallen, du får prova på gratis två gånger.


Relaterade inlägg

Svar på korsordet i Allt om nr 19

Ingela Lindström

Barn på is

Ingela Lindström

Barnskötare önskar färre barn i grupperna

Ingela Lindström

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs mer