Espresso – Din lokala tidning
img 5636 1024x683

Osby Outlet närmar sig – här får du mer vägledning

Intensiteten och uppladdningen inför helgen ökar dag för dag. Bland alla industrier och handlare så har arbetet med årets upplaga pågått ett tag. Nu verkar dessutom vädret vara på deras sida, så räkna med en kul helg i Osby.

Många företag bjuder in

I stommen av Osby Outlet hittar vi 11 företag som ser fram emot att frigöra utrymme genom att sälja ut sekunda produkter, returer, felbeställningar etc. Korta beskrivningar om dem hittar du här. Under ett år så blir det en hel del. Men lägg sen till ett antal företag som passar på att tömma hyllvärmare. Caféer och restauranger som vill ge alla besökare både energi och en trevlig upplevelse. Tänk också alla de föreningar som står utplacerade och fullbordar helgen.

Omfattande marknadsföring

Våren är väl den tid då vi har mest bokat, så det krävs något extra för att attrahera och bli vald bland flera alternativ. Därför krävs det mycket marknadsföring, frekvent i flera kanaler under en längre period. Osby Outlet har ett intresse som sträcker sig från Jönköping och ner till Smygehuk. Responsen på kampanjen har slagit tidigare rekord, så utifrån detta så blir det mycket folk. Espresso är både reklambyrå och mediapartner till Osby Näringsliv, som står bakom Osby Outlet.

Så hittar du runt

För alla som kommer för första gången så kan det vara bra med lite vägledning. Det finns en Googlekarta som du hittar här.

Den kan du använda för att hitta runt och planera ditt besök i Osby. Glöm inte att lägga lite tid i centrum. Här väntar alla butiker, caféer och restauranger för att göra besöket optimalt.

Till din hjälp finns besöksportalen Visit Osby där du redan på förhand kan stifta lite bekantskap med det mesta som Osby har att erbjuda.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x