Espresso – Din lokala tidning

Osby Outlet – Välkommen till Br. Johansson

skärmavbild 2024 03 31 kl. 16.06.13

Br. Johanssons Träförädling är sedan 1924 beläget i skånska Osby. Här hittar ni en komplett leverantör av trädörrar för den nordiska marknaden.

Företaget erbjuder ett komplett program av dörrar, allt från den lätta innerdörren till den tunga brand och ljudklassade instutionsdörren eller en snyggt designad ytterdörr med en av marknadens bästa u-värde. I Osby förfogar företaget över 20 000m2 produktionslokaler och ett välfyllt brett lagersortiment. Under 2012 köpte Sunnerbo Fönster samtliga aktier i Bröderna Johanssons Träförädling AB.

Bröderna Johansson är en av de större deltagarna och har följaktligen mycket som ska slumpas ut för att frigöra plats för nytt. Så är du ute efter dörrar – så är detta ett av flera platser du bör besöka. Vill du veta mer om Bröderna Johansson så kan du kika in på deras hemsida här: https://brj.se/

Här hittar du mer om Osby Outlet varje dag fram till den 27 april.

https://espressomedia.se/category/naringsliv/

Vi kommer att presentera alla deltagare i Osby Outlet i denna kanal. Så passa på att följ Espresso Facebook, så du inte missar några godbitar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x