Espresso – Din lokala tidning

Osby Outlet – Välkommen till Min Dörr

min dörr

Osby har troligen Sveriges största kluster av företag som producerar dörrar och fönster. Min Dörr är dörr är då en av flera som erbjuder en stor möjlighet för dig som har som mål att hitta dörrar till priser du annars inte kommer i närheten av. Här kan du hitta både ytter- och innerdörrar samt portar. Här finns även tillbehör som trycken mm.

Med över 100 år i branschen har Min dörr skaffat sig en respektfull placering i landet inom dörrar och fönster. Här erbjuds även portar och tillbehör/beslag.

Min dörr erbjuder alla besökare det mesta inom sitt sortiment. Restpartier, felbeställningar och andrahandssortering. Nu ska det rensas i hyllorna. Vill du veta mer om Min Dörr så kan du kika in på deras hemsida här: https://www.mindorr.se/

Här hittar du mer om Osby Outlet varje dag fram till den 27 april.

https://espressomedia.se/category/naringsliv/

Vi kommer att presentera alla deltagare i Osby Outlet i denna kanal. Så passa på att följ Espresso Facebook, så du inte missar några godbitar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x