Espresso – Din lokala tidning

Osby Outlet – Välkommen till Osby Colorama

golv colorama 2156x1213 anneberg kopiera

Colorama behöver kanske ingen presentation men butiken i Osby är unik. Här finns, utöver det vanliga utbudet, en ”shop in shop” för Affari. Så här fylls det ständigt på med produkter som ska säljas ut under Osby Outlet. Colorama är en av favoriterna i årets upplaga. Både för möjligheten att göra ett fynd, men också för att butiken ligger i ett charmigt och centralt läge.

Ursprunget till Colorama heter Olssons Golv. Det är fortfarande familjen Olsson som driver butiken och alla de hanterverkare som dagligen åker runt i norra Skåne och södra Småland för att hjälp hushåll och företag. Här hittar du färg, golv, tapeter och mycket mycket mer. Vill du veta mer om Olssons Colorama så kan du kika in på deras hemsida här:

https://www.colorama.se/butiker/osby/

Här hittar du mer om Osby Outlet varje dag fram till den 27 april.

https://espressomedia.se/category/naringsliv/

Vi kommer att presentera alla deltagare i Osby Outlet i denna kanal. Så passa på att följ Espresso Facebook, så du inte missar några godbitar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x