Espresso – Din lokala tidning
12

Osby Parca tar nya kliv framåt – flera lediga tjänster att söka

ANNONS. För ungefär ett år sen förutspådde Osby Parcas nytillträdde VD, Roger Quist, en snabb tillväxt som skulle kräva tre nya tjänster på kort tid och totalt tio inom ett år.

dsc8002

– Ja vi såg en snabb utveckling som krävde mer resurser inom produktion, men även inom administration och försäljning, förklarar Roger. 

Så hur gick det?

– Vi har en ägare i Nibe Industrier som har en stark tillväxt. Det gäller även oss i Osby där vi jobbar med konstruktion, tillverkning, försäljning och leverans av utrustning för energiproduktion. Vi har under det gångna året anställt åtta personer. Men nu är det dags att ta nästa steg. Vi behöver rekrytera tio personer till för att klara vår tillväxt och efterfrågan de närmaste åren.

Fakta: Osby Parca

Osby Parca härstammar från välkända Osby Pannan. Idag producerar företaget elpannor, olje- & gaspannor och fastbränslepannor, men även tillhörande utrustning som bränsleförråd och rökgasfilter. All verksamhet finns i Osby där vi även har lager och kontor.

I samarbete med våra leverantörer kan vi leverera kompletta lösningar med till exempel brännare, säkerhetssystem, bränsleförråd, rökgasreningsutrustning och vatten-reningsutrustning.

OsbyParca AB är ett fristående dotterbolag i Nibe Industrier AB och står inför en spännande tillväxtresa.

Läs gärna mer på www.osbyparca.se

14

JUST NU SÖKER VI PERSONAL TILL FÖLJANDE BEFATTNINGAR

Orderkoordinator / AdministratörHeltid       

Vi söker nu en orderkoordinator som kommer att ha en viktig roll i vårt team. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara orderhantering, där du ansvarar för att koordinera och hantera beställningar från våra kunder och leverantörer. Vi söker någon som är noggrann och har förmågan att arbeta självständigt.

Du kommer att ha regelbunden kontakt med våra leverantörer, så god kommunikation och samarbetsförmåga är viktigt.

Utöver dina huvudsakliga ansvarsområden kommer du också att stödja teamet med övriga administrativa uppgifter. Vi söker därför någon som även är flexibel och kan hantera flera olika uppgifter samtidigt.

Projektledare/SäljareHeltid       

Vi söker en engagerad och resultatinriktad säljare och projektledare med teknisk bakgrund. Du kommer att ansvara för försäljningsprocessen av våra större pannor samt projektleda våra helhetsleveranser till kunderna. Du kommer också att arbeta med att utveckla och förbättra våra processflöden för att öka effektiviteten och kundnöjdheten.

Som en del av rollen kommer du att behöva resa till våra kunder, vilket kan innebära upp till tre övernattningar per månad. Det är också viktigt att du kan kommunicera på engelska både i tal och skrift.

Vi söker någon som har erfarenhet av att arbeta med tekniska produkter och som har en god förståelse för försäljningsprocesser och projektledning. Du bör vara självgående och vara en lagspelare.

Om du trivs i en snabbt föränderlig miljö och är en driven person som gillar att ta ansvar, så är detta en spännande möjlighet för dig att utvecklas i din karriär. 

Tekniker/KonstruktörHeltid  

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och som konstruktör vill arbeta med beräkningar, ritningar och utveckling av våra produkter tillsammans i vårt team. Som konstruktör kommer ditt arbete ligga till grund för att våra produkter och projekt uppfyller givna krav och kvalitetsmål. 

Du ska ha kompetens/erfarenhet av CAD-verktyg (gärna Inventor) och erfarenhet av att arbeta med 3D-modellering, sammanställningar och ritningar. Du kommer att arbeta nära våra övriga konstruktörer och andra specialister, så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta i grupp och har goda läs- och skrivkunskaper i svenska och teknisk engelska. Vi söker dig som är ambitiös, noggrann och har en stark drivkraft att utvecklas och förbättra våra processer.

HR – Deltid-50% 

Vi söker en engagerad och erfaren HR-person som kan lyfta vårt personalarbete till nästa nivå. I arbetet ingår att hantera våra löner, men även att vara ett stöd till vår personal i avtalsfrågor, personalutbildning, skyddsronder, bollplank i framtida rekryteringar mm. Tjänsten kan efter överenskommelse att komma utökas till heltid. 

Det är viktigt att du har god förståelse för lagar och regler som rör anställning och personaladministration. Det är även viktigt att du har stor förståelse för olika kulturella och personliga skillnaderna. Mångfalden och alla anställdas lika värde är viktigt för oss. 

Om du är en positiv och driven HR-person som har en passion för att hjälpa människor att nå sin fulla potential, så är du rätt person för oss! Skicka då in din ansökan redan idag. 

ServicemontörHeltid 

Vi söker en resande servicemontör som är villig att resa och arbeta över hela landet. Du kommer att vara ansvarig för att installera och reparera vår utrustning på olika platser och kommer att arbeta i olika miljöer och situationer. Arbetet kräver flexibilitet och en hög grad av självständighet. Du behöver ha erfarenhet av svetsning och mekanik samt vara praktiskt lagd. Vi söker någon som är självgående och har lätt för att ta sig fram socialt hos våra kunder.

Din arbetsdag kan vara varierande, så du måste vara öppen för att arbeta utanför normala arbetstider och övernatta på olika platser. 

Om du är praktiskt lagd och som vill ha ett spännande och flexibelt arbete som resande servicemontör, är detta jobbet för dig! Ansök nu och bli en del av vårt team.

ProduktionspersonalHeltid 

Vi söker produktionspersonal som vill arbeta med plåtbearbetning, svetsning och/eller montage. Det är en fördel om du har tidigare erfarenheter av verkstadsproduktion, men om du känner att du har rätt förutsättningarna för arbetsuppgifterna ändå så är det inget absolut krav. 

Vi söker någon som är driven och inte rädd för att lära sig nya arbetsuppgifter. Variationen på arbetsuppgifterna är stor, då vi tillverkar en stor mängd olika produkter. Oftast är produktionen kundorderstyrd efter varje kunds unika krav. 

Du kommer att arbeta i ett team där din förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor är en viktig egenskap.

Om du är motiverad att prova något nytt och känner att du har kompetenser vi kan ha glädje av så skall du inte tveka att söka. Om vi känner att vi fungerar tillsammans, så kommer vi att lära dig de momenten du behöver kunna. Skicka i så fall in ansökan redan idag.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x