Espresso – Din lokala tidning
img 0709

Osteopati – holistisk behandlingsmetod i Vittsjö

Jag heter Annette Nuszpl och har arbetat i över 20 år med att hjälpa människor hålla sig friska – och bli friska på ett naturligt sätt. Som osteopat arbetar jag med mina händer för att få kroppen i naturlig balans och sätta igång kroppens egna självläkningskraft.
Osteopati är en holistisk behandlingsmetod

Som Osteopat arbetar jag enbart med händerna. Målet med Osteopati är att skapa balans i kroppen och aktivera kroppens egna självläkningssystem. Den kan vara till hjälp – ensamt eller som komplement – vid en mängd olika besvär eller sjukdomar. Den kan också kombineras med andra medicinska terapeutiska behandlingar. Behandlingen lämpar sig för alla åldrar och olika typer av besvär. Det kan vara akuta besvär eller långvarig smärta.

img 0703
Exempel på besvär som kan behandlas av Osteopati:

● I rörelseapparaten (t.ex. ledproblem, ryggskott, ischias, whiplash, stukningar och andra skador).

● Inom internmedicin (t.ex. matsmältningsbesvär)

● I öron-, näs- och halsområdet (t.ex. huvudvärk, migrän, kronisk inflammation i bihålorna, yrsel, tinnitus, bettreglerin).

● I det urogenitala området (t.ex. menstruationsproblem, blåsproblem, klimakterieproblem, infertilitet).

● Osteopati är också särskilt användbar vid graviditet, förberedelser inför förlossningen och efter förlossningen.

Min utbildning och erfarenheter

Jag har utbildning inom medicin och är certifierad Heilpraktiker (naturläkare) i Tyskland. Jag har även en femårig utbildning i osteopati vid College Sutherland i Hamburg och vidareutbildar mig regelbundet inom osteopatin. Fram till september 2022 arbetade jag som osteopat på min praktik i Lübeck. Jag har också gått utbildning i klassisk homeopati, fotreflexologi och kinesiologi. Jag ser nu mycket fram emot att behandla mina patienter i mitt nya hemland Sverige.

Här hittar du mig

Du hittar mig på SPA & MASSAGE i Vittsjö, Snapphanevägen 12.

Du är välkommen att boka tid med mig direkt på bokadirekt.se.

Gå in på Spa & Massage i Vittsjö och boka där under osteopati.

Behandlingarna är för närvarande på engelska eller tyska.

img 0727
Jag har en sida på Facebook

Du hittar mig där under Osteopati Annette Nuszpl. Där hittar du alltid aktuell information.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x