Espresso – Din lokala tidning
osby

Övernatta i Osby

Att övernatta i Osby är en upplevelse som bjuder på kombination av natur, kultur och bekvämlighet. Oavsett om du föredrar lyxiga hotell, enkla campingplatser eller charmiga stugor, finns det något för alla i det nordskånska samhället.

Hotell i centrala Osby

Ett utmärkt alternativ för den som önskar en bekväm vistelse är det centrala Stora Hotellet i centrala Osby. Detta anrika hotell bjuder på elegant inredning och moderna bekvämligheter. Gästerna kan njuta av förstklassig service och närheten till Lekoseum som ligger granne med hotellet.

Campingstugor med utsikt över Osbysjön

Osby Camping är ett idealiskt val för naturälskare och familjer som vill bo nära den vackra omgivande naturen längs Osbysjön. Campingen erbjuder både husvagnsplatser och stugor. Här kan du koppla av vid Osbysjön eller utforska de omgivande skogarna. Det är en plats där du kan ro ut på sjön, paddla kanor eller fiska. Eller bara njuta av den avkopplande atmosfären.

Populärt hotell vid sjön Immeln

Breanäs Hotell, beläget i en lummig park med utsikt över Immeln, är en annan pärla inte långt ifrån Osby. Detta charmiga hotell erbjuder en avkopplande miljö med sina vackra trädgårdar och en privat strand vid sjön. Perfekt för romantiska utflykter och avkoppling.

Breanäs hotell arrangerar ständigt evenemang. Många företag väljer att lägga sina konferenser här.

Stuguthyrning vid Osbysjön

För den som vill ha en mer rustik upplevelse är Bergakungens Stugby det ultimata valet. Denna stugby ligger i skogskanten och erbjuder mysiga stugor med självhushåll. Det är en perfekt bas för vandrings- och cykelturer i de omgivande skogarna.

Övernattning vid genomresa

Oavsett vilket boendealternativ du väljer i Osby, kommer du att upptäcka en plats med en unik atmosfär och en mängd aktiviteter att utforska. Oavsett om du bara är på genomresa och behöver någonstans att övernatta, eller om du valt Osby för att uppleva Göinges skogar.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x