Espresso – Din lokala tidning
hanaskogs gods

Pannor och rökt mat på Hanaskogs gods

Det börjar bli en tradition för många att ta vägen om Hanaskog inför antingen julen eller påsken. Alla som gillar rökta produkter, vilt kött, pastejer och korvar av olika slag. Då bjuder godset in till ett smakfullt besök i viltboden. Där har personalen laddat upp med julens och påskens läckerheter.

Viltboden öpnnar upp

Hanaskogs gods strax söder om Hanaskog är ett storslaget gods med en gammal kärlek till det vilda på matbordet. Så ett par gånger om året bjuder viltboden in till julförsäljning. Hit kommer man från både när och fjärran för att försäkra sig om läckerheter till julbordet. I sortimentet finns ett flertal olika korvar. Givetvis även godsets egna prinskorvar. Men här finns även rökt kött, vilt kött och olika pastejer. Gillar du and, så finns naturligtvis även det.

sa vvs

SA VVS finns på plats på Hanaskogs gods

I samband med Viltboden så har VVS service i Knislinge kört hit sin visningsvagn. Så passa på att kika in till dem också. De visar nämligen upp Thermias värmepumpar. Här finns även ett urval av Värmebaronens ved- och/eller pelletspannor. Mat i all ära men vi behöver också försäkra oss om att hålla värmen i vinter. Givetvis finns det möjlighet att diskutera fler alternativ när du ändå har möjligheten.

Frenne Lindell och Marie Olofsson från Hanaskogs gods och SA VVS – hälsar alla välkomna den 16-17 december.
Vi håller öppet mellan 09.00 och 16.00

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Hemsidan använder cookies för att optimera din användarupplevelse. Vi utgår från att du godkänner detta men du kan välja att lämna oss om du önskar. Acceptera Läs om vår integritetspolicy

0
Kommentera gärna artikeln – klicka här!x
()
x